Home Lifestyle Film ZIEN: supergrappige trailer van komedie ‘Blockers’

ZIEN: supergrappige trailer van komedie ‘Blockers’

De film speelt vanaf vandaag in de cinema.

Universal Pictures

Nog geen plannen voor komend weekend? Dan is een avondje cinema misschien een heel goed idee, want vanaf vandaag speelt de hilarische film ‘Blockers’. De grappige trailer belooft alleszins al veel goeds.

‘Blockers’ vertelt het verhaal van drie ouders die per ongeluk te weten komen dat hun dochters van plan zijn om hun maagdelijkheid te verliezen op het schoolbal. Ze willen er alles aan doen om dat #sexpact2018 koste wat het kost te voorkomen en ze besluiten daarvoor samen te werken.

Dat cockblocken loopt natuurlijk allemaal niet zo vlotjes. De twee vaders en de moeder komen in heel wat bizarre situaties terecht wat gegarandeerd leidt tot de slappe lach bij de kijkers. De hoofdrollen worden gespeeld door Leslie Mann – bekend van ‘The Other Woman’ -, Ike Barinholtz – bekend van ‘Neighbors’ – en John Cena – bekend van ‘Trainwreck’.

Amusant

‘Blockers’ is het regiedebuut van Kay Cannon, de schrijver van de ‘Pitch Perfect‘-films. De film belooft dus opnieuw een groot succes te worden. Wij vonden de onderstaande trailer alvast heel amusant en bestelden nu al onze ticketjes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: