Home Lifestyle Film ZIEN: enge trailer van nieuwe horrorfilm ‘Unfriended: Dark Web’

ZIEN: enge trailer van nieuwe horrorfilm ‘Unfriended: Dark Web’

Kijken op eigen risico!

YouTube

Er komt binnenkort een tweede deel uit van de succesvolle ‘Unfriended’-film. In ‘Unfriended: Dark Web’ neemt een jongeman een laptop mee naar huis, maar al snel blijkt dat de vorige eigenaar hem via die computer in de gaten houdt en er alles aan doet om hem terug te krijgen.

In het eerste deel speelde het verhaal zich ook volledig af op een laptop. Laura pleegde zelfmoord nadat een gênante video van haar over het hele internet werd verspreid. Een jaar later duikt plots een onbekende op in een Skypegesprek van een aantal voormalige klasgenoten van Laura. Ze ontdekken dat de gesprekken van die mysterieuze persoon vanaf Laura’s account worden gevoerd. Plots beginnen er nog meer doden te vallen…

De film werd met een zeer klein budget gemaakt. Het hele verhaal speelt zich af op een computerscherm en het enige wat je ziet, zijn de acteurs achter een webcam. Toch was het eerste deel een groot succes, en daarom besloten de makers een tweede film te maken.

Gruwelijke filmpjes

Dit keer neemt een tiener een laptop mee naar huis die al wekenlang bij de verloren voorwerpen ligt. Hij ontdekt dat er gruwelijke filmpjes op staan van vrouwen die mishandeld en vermoord worden. Hij bespreekt het met zijn vrienden, maar net zoals in het eerste deel voegt een onbekende persoon zich toe aan hun groepsgesprek. Op dat moment begint de gruwel opnieuw…

‘Ik zie alles wat je doet. Als je de verbinding verbreekt of de politie belt, ga je dood!’ De eerste film komt deze zomer, meer bepaald op 20 juli, uit in Amerika. Het is nog niet geweten wanneer wij de film kunnen zien. Wie durft, kan hieronder alvast de trailer bekijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: