Home Lifestyle ZIEN: deze schattige kerstreclame over een bijtje dat wil leren vliegen, tovert...

ZIEN: deze schattige kerstreclame over een bijtje dat wil leren vliegen, tovert spontaan een glimlach op je gezicht

Maak kennis met Hanna en haar beste vriend Max.

© ERSTE GROUP

De bank Erste Group maakte dit jaar opnieuw de schattigste video ooit voor Kerstmis. Een bijtje wil leren vliegen en ze doet er alles aan om haar grote droom werkelijkheid te laten worden.

In de kerstperiode pakken tal van winkels en bedrijven uit met prachtige reclamespots. Erste Group, een Weense bank, is daar een mooi voorbeeld van. Het maakte voor het tweede jaar op rij een prachtige kerstreclame met een nog mooiere boodschap. Vorig jaar stal egel Henry onze harten in ‘First Christmas’. In dat filmpje wilde hij op zijn nieuwe school vriendjes maken, maar zijn stekels zaten helaas letterlijk in de weg waardoor hij iedereen ongewild pijn deed of alles kapot maakte. Als kerstcadeau kreeg hij een doos vol isomo-bolletjes die zijn kameraadjes een voor een op zijn stekels prikten. De moraal van het verhaal: liefde overwint alles en geloof in jezelf. De video ging viraal met bijna 19 miljoen views op YouTube.

#believeinlove

De kerstreclame die de bank nu lanceerde, laat ons kennismaken met bijtje Hanna. Het wil dezelfde krachtige boodschap uitdragen en slaagt daar weer wonderwel in. In de wereld van dit filmpje kunnen bijen niet vliegen omdat ze maar kleine vleugels hebben in verhouding tot hun bolle lijfje. Hanna weigert dit te aanvaarden en ze wil haar droom om te kunnen vliegen kost wat kost waarmaken.

Samen met haar beste vriend Max onderneemt ze verschillende pogingen die jammer genoeg faliekant mislukken, maar ze geeft niet op. Uiteindelijk – opgepast, spoiler alert – lukt het haar toch om haar vleugeltjes te spreiden en rond te zoeven in de lucht.  Hoe ze daarin slaagde? Ontdek het zelf in deze wondermooie video van regisseursduo Kyra & Constantin.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer mooie reclamespots: