Home Lifestyle ZIEN: dit is de schattigste kerstadvertentie ooit

ZIEN: dit is de schattigste kerstadvertentie ooit

'Wat zou Kerstmis zijn zonder liefde?'

© Erste Group Youtube

De bank Erste Group maakte de schattigste video ooit voor kerstmis. Een egel probeert vriendjes te maken, maar zijn stekels zitten letterlijk in de weg.

De bank Erste Group lanceerde onlangs hun nieuwe online advertentie voor Kerstmis. Het verhaal draait rond de egel Henry. Hij is nieuw op school en probeert vriendjes te maken, maar dat is niet makkelijk door zijn stekels. Hij prikt iedereen per ongeluk, stoot alles om of maakt dingen kapot. Henry schrikt zo iedereen helaas af en blijft zo helemaal alleen achter.

Liefde overwint alles

Tot eekhoorn Squirrel beslist om daar iets aan te doen. Samen met de andere beestjes koopt ze een kerstcadeau voor Henry. Hij opent de doos en zoekt tevergeefs tussen de isomo-bolletjes naar zijn verrassing, maar er zit tot zijn grote teleurstelling niks in de doos.

Wat blijkt? Zijn cadeau is eigenlijk de tientallen isomo-bolletjes die Squirrel en de rest van de diertjes een voor een op zijn stekels plaatsen. Zo kunnen ze voortaan zorgeloos met Henry spelen zonder bang te zijn dat ze geprikt worden. De video ‘First Christmas’ is gemaakt door Kyra & Constantin en heeft een krachtige boodschap: liefde zal altijd zijn weg vinden en overwint alles. Geloof dus in de liefde, geloof in Kerstmis én geloof in jezelf!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: