Home Lifestyle ZIEN: bij dit pakkende kerstfilmpje hou je het onmogelijk droog

ZIEN: bij dit pakkende kerstfilmpje hou je het onmogelijk droog

Chris luistert ieder jaar op 25 december naar een boodschap van zijn overleden mama.

© Youtube Phil Beastall

Phil Beastall maakte een kortfilm, ‘Love Is a Gift’, naar aanleiding van Kerstmis. De emotionele video doet je ongetwijfeld naar een zakdoek grijpen.

Bij Kerstmis denken we meestal aan lekker – en vooral véél eten –, vrolijke muziek, een berg cadeautjes en gezellig samenzijn met je familie. Phil Beastall staat in de kortfilm die hij maakte even stil bij diegenen voor wie deze feestdag niet zo merry en jolly is.

De video gaat over een man die aftelt naar de 25ste december. Niet om aan te schuiven aan een rijkelijk gevulde eettafel of om een van de vele pakjes onder de kerstboom te openen. Hij opent op Kerstmis een doos waarin een walkman en een aantal cassetten zitten.

Tearjerker maal duizendmiljoen

De bandjes zijn jaren geleden opgenomen door zijn mama, die intussen helaas overleden is. Ieder jaar sinds haar dood mag hij op Kerstmis naar een nieuwe tape luisteren en dus de lieve stem van zijn moeder nog een keertje horen. Meer gaan we niet verklappen, enkel dat de video eindigt met een tearjerker vanjewelste!

De boodschap van het filmpje is: ‘Love is a gift, that lasts forever. Merry Christmas.’ Hij maakte de video eigenlijk vier jaar geleden al, maar herpostte hem nu op zijn Facebookpagina naar aanleiding van de bekende kerstadvertentie van het Britse warenhuis John Lewis. De productie van die laatste kostte miljoenen euro’s, terwijl Phil zijn video maakte voor slechts 56 euro.

Het supermooie filmpje ging viraal op het internet en werd ondertussen al bijna 10 miljoen keer bekeken. Velen hopen dan ook dat Phil volgend jaar de populaire John Lewis reclamespot in elkaar mag steken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: