https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle VIDEO: de kerstreclame van John Lewis krijgt ons ook dit jaar even...

VIDEO: de kerstreclame van John Lewis krijgt ons ook dit jaar even stil

Elke. Keer. Opnieuw.

John Lewis
YouTube: John Lewis & Partners

Naast de komst van de Coca Cola-truck weet je pas echt dat Kerstmis eraan komt als het Britse warenhuis John Lewis zijn kerstreclame online zwiert. Dit jaar draait alles rond Elton John en neemt de zanger je op de melodie van ‘Your Song’ mee langs enkele hoogtepunten uit zijn carrière.

Drie acteurs nemen de rol van Elton op zich in de spot en nemen ons mee op een emotionele reis langs enkele hoogtepunten uit zijn carrière. Eerst is de link met Kerstmis misschien ver te zoeken, maar op het einde van de advertentie zien we hoe de zanger de piano van zijn grootmoeder cadeau krijgt voor kerst. ‘Sommige cadeaus zijn meer dan enkel een cadeau’, klinkt het op het einde.

Elton John zelf is alvast vereerd dat hij deel mag uitmaken van de reclamespot van John Lewis. ‘Deze campagne heeft zoveel warme herinneringen voor mij en mijn familie. Ik heb genoten van elke minuut’, aldus de zanger.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: