Home Lifestyle ZIEN: de kerstreclame van John Lewis bezorgt je ook dit jaar een...

ZIEN: de kerstreclame van John Lewis bezorgt je ook dit jaar een vertederend gevoel

Neem je zakdoek erbij!

Yesss, het Britse warenhuis John Lewis heeft eindelijk zijn hartverwarmende kerstreclame voor dit jaar online gezwierd. Deze keer draait het verhaal rond de kleine Joe en zijn vriend, het monster Moz.

Ieder jaar kijken wij uit naar de kerstreclame van John Lewis. Met hun verhaal raken ze ons doorgaans recht in het hart, en dat is dit jaar opnieuw het geval. Missie geslaagd, John Lewis!

#MozTheMonster

De video gaat over de kleine Joe en het monster Moz onder zijn bed. Moz houdt Joe de hele nacht wakker, dus die krijgt de kriebels van het beest onder zijn bed. Uiteindelijk raapt het jongetje de moed bij elkaar en durft hij onder zijn matras te kijken. Wat blijkt? Het monster is helemaal niet zo eng als hij had gedacht. De twee ontwikkelen een bijzondere vriendschap, maar de nachtrust van Joe moet er wel aan geloven.

Uiteindelijk beseft Moz dat Joe uitgeput raakt door hun nachtelijke avonturen, en daarom legt hij een ideaal cadeau onder de kerstboom. Bye bye, monsters!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: