Home Lifestyle HEBBEN: deze mooie kerstbomen kosten nog geen € 5

HEBBEN: deze mooie kerstbomen kosten nog geen € 5

Wij plannen dit weekend een bezoekje aan Ikea!

sapin Noël
© shutterstock

Wie niet meer kan wachten om haar kerstboom te kopen, kan vanaf vandaag een prachtige Nordmann scoren in Ikea. En dat voor nog geen € 5!

De temperatuur zakt ’s nachts al lichtjes onder nul, de kerstverlichting hangt al uit in het straatbeeld, winkels verkopen volop sweaters met sneeuwmannen en rendier Rudolph, we hoorden al minstens vijf keer Mariah Carey met ‘All I Want For Christmas Is You’ en we zien overal reclame over kerstmarkten. Dat alles kan maar één ding betekenen: Kerstmis staat voor de deur! Het is dus hoogst tijd om die kerstboom op te zetten en je woonkamer in één klap honderd keer gezelliger te maken.

Budget voor kerstcadeautjes

Wil je nog wat budget overhouden om kerstcadeautjes te kopen? Ga je exemplaar dan halen in Ikea. De winkel verkoopt vanaf vandaag namelijk prachtige Nordmann-bomen voor nog geen € 5. De kerstboom kost eigenlijk € 19,99, maar bij je aankoop krijg je een tegoedbon ter waarde van € 15 cadeau. Een kleine rekensom vertelt je dus dat je met een briefje van € 5 een supermooie boom in huis kan halen.

De waardebon is geldig van begin februari tot eind maart volgend jaar, en dat in alle vestigingen van Ikea. Het enige wat je daar eigenlijk voor moet doen, is lid worden van Ikea Family. Je krijgt dan een handige klantenkaart waarmee je kan profiteren van tal van voordelen, zoals gratis koffie en interieurtips.

Inspiratie om de boom te versieren kan je hier vinden. Zoek je nog leuke kerstballen? Wij lijstten hier de allerleukste exemplaren voor jullie op. Veel plezier!

Lees ook: