Home LOL HEBBEN: feestelijke schuimwijn voor je hond of kat

HEBBEN: feestelijke schuimwijn voor je hond of kat

Serveer ze een lekkere Pawsecco.

© surprise your pet

Laat je favoriete viervoeter meegenieten tijdens de komende feestdagen en giet ze een lekker glaasje bubbels uit. Klink zo samen met je hond of kat op het nieuwe jaar met Pawsecco.

We halen tijdens de feestdagen met veel plezier een flesje bubbels uit de koelkast om te klinken op een zalige kerst en een fantastisch nieuwjaar. Maar terwijl wij van onze fancy cava of champagne nippen, moeten onze huisdieren zich tevredenstellen met hetzelfde als altijd: water.

Goedgekeurd door dierenartsen

Dankzij Surprise Your Pet komt daar nu verandering in. Zij verkopen in hun webshop prosecco speciaal voor jullie allerliefste honden en katten. Zo kan je klinken met ál je geliefden en kunnen de schattige haarballetjes het nieuwe jaar ook in stijl inzetten.

De schuimwijn voor honden heet Pawsecco en is gemaakt van kruiden, vitaminen en mineralen. Het drankje is volledig goedgekeurd door dierenartsen en kost slechts 4,95 euro per fles. Je kan kiezen tussen een lekker roséetje of een zalige witte wijn. De flessen kan je hier kopen. Santeekes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.