Home Lifestyle ZIEN: de kerstreclame van John Lewis is er en hij is weer...

ZIEN: de kerstreclame van John Lewis is er en hij is weer wondermooi

Het aftellen naar de kerstperiode kan nu pas écht beginnen.

john lewis
© YouTube: John Lewis & Partners

Heel wat mensen hebben vorig weekend al hun kerstboom gezet, maar het aftellen naar Kerstmis kan pas vanaf vandaag écht beginnen. De befaamde kerstreclame van John Lewis staat namelijk sinds vanochtend online en hij heeft ons – net zoals elk jaar – weer twee minuten stil gekregen.

Nadat vorig jaar Elton John te horen was in de kerstreclame van John Lewis lag de lat hoog. Toch hebben de makers zich weer weten te overtreffen. In de reclamespot leren we het kleine meisje Ava en haar jonge draak Edgar kennen. Deze laatste is alvast een ontzettend grote kerstfan, maar zijn enthousiasme brengt hem helaas vaak in de problemen. Wanneer hij vrolijk is, ademt hij namelijk vuur uit waardoor sneeuwmannen, schaatsbanen en de plaatselijke kerstbomen in rook opgaan of smelten.

De inwoners van het dorp hebben het dan ook stilaan gehad en daarom besloot Edgar om zich op te sluiten. Zijn vriendin Ava probeert hem nog te overhalen, maar niets lukt. Tot ze met een kerstpudding als cadeau voor zijn deur staat. Vervolgens gaan ze samen naar het plaatselijke kerstetentje. Wanneer de dorpelingen de draak voor het eerst zien, reageren ze schrikachtig tot Edgar hen kan verrassen en de pudding opwarmt. Zo zie je maar dat een klein gebaar een groot effect kan hebben!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: