Home Lifestyle JINGLE BELLS: de Jonas Brothers dropten zonet hun eigen kerstliedje

JINGLE BELLS: de Jonas Brothers dropten zonet hun eigen kerstliedje

© Youtube - Jonas Brothers

Dat de comeback van de Jonas Brothers een groot succes is, moeten we je niet meer vertellen. Om hun populariteit naar een nóg hoger niveau te tillen, zongen ze hun eigen kerstliedje in. En geloof het of niet, maar je kan nu – ja, zelfs op 8 november – al luidkeels meezingen met Joe, Nick en Kevin, want het nummer staat sinds vanochtend online.

De drie broers teasden hun fans via sociale media al enkele dagen met de aankondiging dat er een de Jonas Brothers-kerstlied zat aan te komen. En belofte maakt schuld: ze deelden het volledige kerstlied vandaag met al hun fans en met iedereen die nu al zin heeft om de kerstboom te zetten.

Ho ho ho

‘Nu Mariah Carey het seizoen voor kerstliedjes heeft aangekondigd, kunnen we niet anders dan deze week ons eigen kerstliedje met jullie delen’, schreven de broers eerder deze week al op Instagram. En je kan er gewoon niet meer om heen: dat hun single ‘Like It’s Christmas’ een kerstliedje is, ligt er vingerdik op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is een met sneeuw overgoten nummer vol hoge noten, ho ho ho’s, handgeklap en met een bijzonder aanstekelijk refrein. Alle ingrediënten voor een geslaagd kerstnummer als je ’t ons vraagt. Wat er wel nog ontbreekt, is een bijhorende videoclip, maar iets zegt ons dat we ook daar niet al te lang meer op zullen moeten wachten.

‘We hopen dat jullie het een tof nummer vinden en dat jullie “Like It’s Christmas” aan jullie kerstpalylist zullen toevoegen’, schreven ze vandaag bij een grappig filmpje op Instagram. Als we de reacties van de fans mogen geloven, is ook dit nummer van Kevin, Nick en Joe weer een schot in de roos. Wij hebben het nummer stiekem ook al aan onze playlist toegevoegd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nu al zin in Kerstmis? Dan komen deze artikels misschien ook wel goed van pas: