Home Lifestyle HEBBEN: stoute adventskalender met seksspeeltjes

HEBBEN: stoute adventskalender met seksspeeltjes

Have a kinky Christmas & a sexy New Year!

© Shutterstock & EasyToys

Zin om 2018 met een knal te eindigen en het nieuwe jaar volledig zen in te zetten? Dan is deze adventskalender met seksspeeltjes ideaal voor jou!

Normaal gezien krijgen we onze kerstcadeautjes pas op de 24ste of 25ste december. Tot die dag liggen ze naar ons te lonken onder de kerstboom. Gelukkig kunnen we onszelf dankzij de geniale uitvinding van de adventskalender al de hele maand december verwennen, want bij elke dag schuilt er een minicadeautje achter het deurtje.

Daarom wonnen de adventskalenders de laatste jaren enorm aan populariteit en kan je quasi alles vinden in die grote kartonnen dozen: chocolade, flesjes gin, beautyproducten, kaas, noem maar op. EasyToys komt nu met hun eigen variant op het populaire hebbeding en verkoopt er eentje met seksspeeltjes.

24 spannende producten

Eten en drinken zal er toch al in overvloed zijn op al die familiefeesten, dus verwen jezelf volgende maand met iets veel originelers. In de Naughty & Nice-kalender zitten 24 spannende producten. Denk maar aan speeltjes, lingerie, glijmiddel of massageproducten.

Stress om te koken voor 16 man of omdat je het juiste cadeautje voor je schoonpa nog niet vond? Dankzij deze box zal je nog nooit eerder zo zen aan de eettafel verschenen zijn. Je hoeft ook helemaal geen expert te zijn in dildo’s, want de kalender is heel laagdrempelig en vooral heel fun! Je kan de Loveboxxx hier online bestellen voor 109 euro.

Have a kinky Christmas & a sexy New Year!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.