https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © henri meilhac via unsplash & EasyToys

Have a kinky Christmas & a sexy New Year!

HEBBEN: tel met je lief (of alleen) af naar kerst met deze stoute adventskalender

Herlinde Matthys

Zin om 2019 met een knal te eindigen en het nieuwe jaar volledig zen in te zetten? Dan is deze adventskalender met seksspeeltjes ideaal voor jou!


Wachten tot kerstavond of Kerstmis voor het openen van je cadeautjes is zó ouderwets. Tegenwoordig martelen we onszelf niet meer door wekenlang te lonken naar al die pakjes onder de kerstboom, maar schaffen we ons een adventskalender aan. Die bestaat uit 25 kleine vakjes, eentje voor elke dag van de advent, en achter elk deurtje schuilt een minicadeautje. Dankzij deze geniale uitvinding verwennen we onszelf dus al de hele maand december.

24 spannende producten


Dat verwennen mag je bij de speciale adventskalender van EasyToys heel letterlijk nemen, want zij verkopen een exemplaar dat vol zit met seksspeeltjes! Het is eens iets anders dan een kartonnen verrassingsdoos met chocolaatjes, drankflesjes of beautyproducten. Grote kans dat je die dingen toch al ontvangt van de Kerstman (lees: je familie), dus waarom jezelf niet in de watten leggen met iets veel origineler dat je sowieso niet cadeau zal krijgen van je tante of grote broer?

In de Naughty & Nice-kalender zitten 24 spannende producten. Denk maar aan speeltjes, glijmiddel, soft bondage-spulletjes of massageproducten. Die koude dagen worden met deze cadeautjes sowieso gevolgd door bijzonder hete nachten.

Stress om te koken voor zestien man, voor de juiste jurk te vinden of omdat je nog geen cadeautje voor je schoonpa vond? Dankzij deze box zal je nog nooit eerder zo zen aan de eettafel verschenen zijn. Je hoeft ook helemaal geen expert te zijn in seksspeeltjes, want de kalender is heel laagdrempelig en vooral heel fun! Is je partner een avondje niet thuis? Geen probleem, er zitten ook voldoende spulletjes tussen voor een fijne solo-sessie. Je kan de kalender hier online bestellen voor 119 euro.

Have a kinky Christmas & a sexy New Year!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content