Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

2. Organiseer een mocktailnight.

7 dingen die je kan doen als het regent

Vandaag is eens een mindere dag. Binnen zitten is bij zo’n weer helaas de enige optie. Maar geen nood, want er zijn een héleboel dingen die je binnen kan doen, en die minstens even tof zijn als de stad intrekken.

1. Maak je eigen wellnesscenter.


Ga wat maskertjes halen, zorg voor nagellak, muziek, je bestie én last but not least je badjas. Klaar voor een ganse dag ontspannen en je helemaal zennnn te voelen.

2. Organiseer een mocktailnight.


Nodig je bestie uit voor een mocktailavond bij je thuis of maak het gezellig met je gezin. Zoek hier wat receptjes of neem eens een kijkje op Pinterest. Zorg voor citroenen, limoenen, ijsblokjes én rietjes met een parasol, dat is een must. Je kan ook elk je eigen mocktail maken die je dan je eigen naam geeft. Superleuk!

3. All day in pyjama’s.


Gewoon heel de dag nietsdoen, za-lig. Om het nóg meer pyjama-achtig te maken, eet je de hele dag enkel ochtendgerechten zoals eitjes, spek, pannenkoeken, wafels, wentelteefjes, Nutella, koffiekoeken... Omnomnom.

4. Maak er een leesdag van.


Als kind had je sowieso een heleboel boeken waar je verzot op was. Ga eens neuzen op je oude boekenplank en lees eens zo’n boek opnieuw. Instant nostalgie en dat maakt die regendag éxtra gezellig. Het is eens iets anders dan netflixen. ?

5. Bekijk oude foto’s.


Ga wat neuzen in fotoboeken of in fotomappen op je computer die je al jaren niet meer hebt bekeken. Je krijgt zo’n geluksgevoel van al die leuke momenten terug te zien. En misschien ook wel lachwekkend materiaal om naar je vriend(inn)en te sturen!

6. Doe wat outfitinspiratie op.


Zoek op Pinterest en Instagram naar je favoriete looks en vergelijk ze met je eigen garderobe. Wedden dat je al die zalige outfits van bloggers kan namaken met kledingstukken in je klerenkast? Toch niet zo’n toppers? Steek ze in dozen en breng ze naar de kringloopwinkel of Spullenhulp, zo maak je er andere mensen toch nog blij mee.

7. Oldskool filmklassiekers kijken.


‘High School Musical’, ‘Camp Rock’, ‘Doornroosje’... Doe een marathon Disneyfilms kijken. Niets leuker dan op een regendag in de zetel te ploffen met snacks en filmklassiekers te kijken. En mee te brullen met ‘I’ve got to move one and be who I aaaaam,.... I’ve gotta go my own way.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '