Home celebs Mariah Carey trapt officieel het seizoen voor kerstliedjes op gang met grappig...

Mariah Carey trapt officieel het seizoen voor kerstliedjes op gang met grappig Instagramfilmpje

© getty

De onvervalste koningin van de kerstliedjes is zonder enige twijfel Mariah Carey. Zij kondigde afgelopen weekend dan ook aan dat het seizoen voor kerstliedjes officieel is begonnnen!

Het is officieel nog 51 dagen tot Kerstmis, maar stilletjes aan vullen de rekken zich weer met kerstballen, rendieren en valse sneeuw en onze hoofden met ontelbaar veel ideetjes voor cadeaus. Het zal niet meer lang duren of ook de verlichting in het straatbeeld floept aan én de jolige liedjes vliegen ons om de oren. Als het van Mariah Carey afhangt, hebben we wat dat laatste betreft al veel te lang gewacht. Zij kondigt nu op haar Instagrampagina aan dat het seizoen voor kerstliedjes officieel is aangebroken.

View this post on Instagram

Breaking news ❄️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Kreetje van plezier

Dankzij haar gi-gan-tisch populaire kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ werd deze diva gebombardeerd tot de koningin van dit genre. We zien de zangeres in de video in slaap vallen, verkleed als Tina Turner voor Halloween, op 31 oktober. De ochtend erna wordt ze wakker gebeld, ín een kerstpyjama, door niemand minder dan de Kerstman himself! Nu het november is, is het namelijk eindelijk sociaal aanvaardbaar om opnieuw kerstliedjes te spelen en natuurlijk luidkeels mee te zingen. Tot grote vreugde van Mariah zelf die een kreetje van plezier slaakt.

Inspiratie nodig? Check dan zeker onze de playlist van Flair met alle favoriete kerstsongs van onze redactie!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.