Home Lifestyle Film ZIEN: Pixar lost tweede trailer van nieuwste animatiefilm ‘Soul’

ZIEN: Pixar lost tweede trailer van nieuwste animatiefilm ‘Soul’

Muziekleraar Joe toont ons hoe geweldig het leven is!

Soul
© Pixar

Waarom het leven zo mooi is? De nieuwe Pixar-film ‘Soul’ toont het ons. De ziel van muziekleraar Joe verlaat zijn lichaam na een jammerlijk ongeval, maar hij doet er alles aan om terug te keren naar de aarde en zijn oude leventje.

Pixar leverde eerder al pareltjes af waaronder ‘Inside Out’, ‘Wall-E’, ‘Coco’ en ‘Up’. En als we de eerste trailer mochten geloven, past de nieuwste animatiefilm ‘Soul’ perfect in dit rijtje van meesterwerken. We krijgen nu een tweede trailer te zien, en die doet ons nóg meer uitkijken naar deze prent!

Het verhaal gaat over een muziekleraar Joe die er eigenlijk van droomt om door te breken als jazzartiest. Wanneer hij het fantastische nieuws krijgt dat hij mag optreden in de beste club van New York, stapt hij op straat in al zijn enthousiasme in een open riooldeksel.

Grote namen

De metershoge val zorgt ervoor dat hij in het ziekenhuis belandt, en dat zijn ziel gescheiden wordt van zijn lichaam. Die komt terecht in ‘The Great Before’, een plaats waar nieuwe zielen hun persoonlijkheden, eigenaardigheden en interesses krijgen voordat ze naar de aarde en hun eigenaars gaan. Joe wil koste wat het kost terugkeren naar zijn oude leventje en werkt daarvoor samen met ziel 22, die eigenlijk niet gelooft dat het leven de moeite waard is. Joe probeert haar te overtuigen door te tonen hoe geweldig het is om op onze aarde rond te lopen.

Er doen opnieuw enkele grote namen mee in deze animatiefilm. Zo spreekt Jamie Foxx de stem in van Joe, terwijl Tina Fey, die we kennen van ‘Mean Girls’, in de huid kruipt van ziel 22.

‘Soul’ speelt vanaf 19 juni in de Belgische bioscoopzalen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.