Home Lifestyle Food De kaneelbroodjes van PEAS kan je binnenkort uitzonderlijk afhalen in Antwerpen

De kaneelbroodjes van PEAS kan je binnenkort uitzonderlijk afhalen in Antwerpen

Zoetekauwen, noteer alvast vrijdag 24 en 31 juli in je agenda!

peas
© Instagram @peas_hasselt

Voorlopig moeten we nog naar Hasselt reizen om te kunnen genieten van de populaire en heerlijke kaneelrolletjes van PEAS. Goed nieuws voor wie Limburg net een tikkeltje te ver vindt, want je kan uitzonderlijk twee vrijdagen in juli een doos met je favoriete toetje oppikken in Antwerpen.

Een vaste stop als we in Hasselt zijn, is sowieso PEAS. Deze overheerlijke hotspot die een ruim assortiment aan lekkere kaneelbroodjes verkoopt, opende in 2018 zijn deuren in de Limburgse stad. De gebakjes hebben originele toppings en verrassende vullingen. Ze zijn bovendien volledig vegan, dus iedereen kan er met volle teugen van genieten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De bakkerij kondigde vorig jaar al het goede nieuws aan dat er drie nieuwe vestigingen bijkomen: eentje in Antwerpen, Gent en bij onze noorderburen in Maastricht. De oorspronkelijke opening van deze panden was voorzien voor dit jaar, maar de coronacrisis gooide roet in het eten (of in dit geval: in de gebakjes). De nieuwe winkels zullen dus pas in 2021 de deuren openen. ‘Ik hoop in het voorjaar van 2021 te kunnen opstarten in de andere steden, maar gezien de situatie pin ik me liever niet vast op een tijdstip’, vertelt zaakvoerder Els.

Twee afhaaldagen

Voor wie Hasselt nu niet bepaald bij de deur ligt of wie niet kan wachten tot 2021, is er nu goed nieuws! PEAS kondigt aan dat ze twee afhaaldagen organiseren in Antwerpen. Op vrijdag 24 en 31 juli kan je in co-workingspace Girlsmode exclusief een PEAS-box ophalen. In de doos zitten 4 verschillende smakenspeculoos met geroosterde amandelschilfers, chocolade icing met chocoladeschilfers, aardbei en lemon poppyseeds. 

View this post on Instagram

Antwerpen!!! Zitten jullie klaar? Want PEAS komt er aan. Op vrijdag 24 en 31 juli kunnen jullie exclusief een PEAS BOX ophalen in Antwerpen stad. In de BOX zitten 4 verschillende rolls door ons uitgekozen: – speculoos met geroosterde amandelschilfers – chocolade icing met chocoladeschilfers – aardbei – lemon poppyseeds // Je kan de BOX enkel vooraf ONLINE bestellen en betalen via de website. Er kan ter plekke niks gekocht worden. Afhalen vindt plaats in de co-working space GIRLSMODE, Ankerrui 12,3000 Antwerpenen. Je kan online kiezen uit 2 data, 24/7 en 31/7 en dat telkens tussen 13.30u en 18.00u. Zegt het voort, zeg het voort. Laat deze kans niet voorbij gaan … want anders is het wachten tot 2021, vooraleer we landen in 't stad;-) Tot snel, Els & Davy ♡☆♡ . . . #antwerpen #ordeonline #vegan #cinnamonrolls #peas #peaspopt #feest #party #award #veganfood #share #makeadifference #vegansofig #antwerp #tstad #happy #summer #vegangebak #indulgence #lactosevrij

A post shared by Vegan cinnamonrolls shop (@peas_hasselt) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je kan deze box enkel vooraf online bestellen en betalen op de website. Je kan op die vrijdagen dus niet zelf ter plekke spontaan iets kopen. Girlsmode ligt in de Ankerrui 12 in Antwerpen en afhalen kan telkens tussen 13u30 en 18u. Smakelijk!

Nog meer lekkers: