Home Lifestyle Food VEGANS, ATTACK: PEAS opent volgend jaar twee (!) nieuwe bakkerijen in ons...

VEGANS, ATTACK: PEAS opent volgend jaar twee (!) nieuwe bakkerijen in ons land

© Getty

Onze dinsdag kan al niet meer stuk, want we vernamen zonet dat er niet één, maar twee nieuwe PEAS-vestigingen in ons land zullen neerstrijken. Eerder dit jaar werden we al verwend met het – letterlijk én figuurlijk – heerlijke nieuws dat we er eentje in Antwerpen mogen verwachten en nu lieten de uitbaters ons weten dat ze volgend jaar ook een winkel Gent zullen openen. En dat is niet alles: ze verwennen ook onze noorderburen met een bakkerij in Maastricht.

We hoeven volgens uitbater Davy vanaf volgend jaar dus niet langer naar Hasselt te reizen om van ons favoriete toetje te smullen. ‘We hebben iemand gevonden die wil investeren in ons concept. Dat betekent dat we ontzettend goed nieuws hebben en volgend jaar niet alleen in Antwerpen, maar ook in Maastricht en Gent een bakkerij zullen openen’, liet hij ons weten.

Banaan en pindakaas

De bakkerij heeft een ruim assortiment aan overheerlijke kaneelbroodjes en opende vorig jaar een eerste winkel in Hasselt. Wanneer de bakkerijen hun deuren zullen openen is nog niet duidelijk, maar volgens Davy zullen de Antwerpenaren als eerste verwend worden met de geur van hun verse kaneelbroodjes. ‘We hebben al een aantal fijne locaties bezocht, maar nog op geen enkel pand toegezegd. Het is onze bedoeling om eerst naar Antwerpen af te zakken en daarna in Gent en Maastricht neer te strijken.’

View this post on Instagram

Owwww yes! Pepernoten-tijd! ???

A post shared by Plantbased cinnamonrolls (@peas_hasselt) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De gebakjes van PEAS zijn volledig vegan en dus ook milieuvriendelijk. Bij deze hebben we dan ook een excuus om extra veel dessertjes in te slaan. Ze hebben de meest verrassende en verslavende toppings en zijn bovendien mierzoet! Onze favoriet? De cinnamon roll met banaan en pindakaas!

Kan je nu al niet meer wachten tot de opening van hun nieuwe bakkerijen? Je kan de gebakjes ook online bestellen via peashasselt.be en ze later afhalen in de winkel in Hasselt. Yum!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: