Home Lifestyle Food MUST TASTE: BAVET en De Vegetarische Slager slaan de handen in elkaar

MUST TASTE: BAVET en De Vegetarische Slager slaan de handen in elkaar

Het spaghettirestaurant voegt twee vegetarische spaghetti's toe aan zijn menukaart.

Spaghettirestaurantketen BAVET zet met De Vegetarische Slager onder de arm twee nieuwe vegetarische spaghetti’s op het menu. Smullen!

Van de zes basissauzen die BAVET tot nu toe aanbood in zijn vestigingen, was de helft al vleesloos. Maar nu zetten de restaurants, in samenwerking met De Vegetarische Slager, ook sauzen met vleesvervangers op het menu. Vriendelijk voor je smaakpapillen én voor het milieu.

The Bolo Bastard & The Holy Mary

BAVET voegt twee vegetarische spaghetti’s toe aan zijn menu: The Bolo Bastard en The Holy Mary. Allebei de newbies worden bereid met het Gehackt Super Hâché van De Vegetarische Slager. Dit ‘vals gehakt’ wordt gemaakt van peulvruchten, soja, lupine, erwten, bonen en tarwe. Volgens De Vegetarische Slager zelf overtuigt zijn ‘gehakt’ zelfs de grootste vleesliefhebbers. Vleesvervangers duur? Niets van te merken. Allebei de nieuwe spaghetti’s krijg je aan de vertrouwde, schappelijke BAVET-prijs voor je neus. Als je je niet laat verleiden door de vele toppings op de kaart natuurlijk…

The Bolo Bastard (links) is de vegetarische variant van de klassieke BAVET-spaghetti, eentje met vegetarisch in plaats van ‘echt’ gehakt, dus. The Holy Mary (rechts) is dan weer de vegetarische variant van The Holy Grail, die een combinatie is van de sauzen BAVET Special en Say Cheese!, afgewerkt met spek, gefrituurde uitjes, parmezaan en sriracha. De nieuwe veggie spaghetti’s zijn vanaf vandaag te verkrijgen in de tien BAVET-vestigingen in Gent, Leuven, Brussel, Antwerpen en Brugge. Meer info vind je op Bavet.eu.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.