Home Lifestyle VIDEO: zo ziet de openingsscène van het tweede seizoen van ‘The Umbrella...

VIDEO: zo ziet de openingsscène van het tweede seizoen van ‘The Umbrella Academy’ eruit

Vanaf morgen staan de nieuwe afleveringen op Netflix.

the umbrella academy
© Netflix

Het wachten zit er bijna op. Het tweede seizoen van ‘The Umbrella Academy’ staat vanaf morgen op Netflix, maar voor wie ongeduldig voor zijn of haar televisie zit te wachten, hebben we nog een verrassing. Het streamingplatform deelde namelijk de openingsscène van het nieuwe seizoen en die ziet er alvast veelbelovend uit. Wij weten wat doen komend weekend!

In 2019 konden de superhelden van ‘The Umbrella Academy’ niet ontsnappen aan het einde van de wereld en ook door terug te gaan in de tijd hebben ze het probleem niet verholpen. Het groepje komt in 1960 terecht en ook daar moeten ze samen proberen om een grote apocalyps te voorkomen.

In de nieuwe beelden die Netflix gisteren heeft vrijgegeven, krijgen we alvast de openingsscène van het tweede seizoen te zien. Five en de rest van zijn familie zijn verwikkeld geraakt in de oorlog tussen Amerika en de Sovjet-Unie. Samen proberen ze om een einde te maken aan het gevecht, maar dan krijgt Five plots een bezoekje van Hazel. Hij vertelt hem dat hij zijn familie alleen kan redden als hij met hem meegaat in de tijd. Het duo vertrekt net op tijd voor de nucleaire explosie, maar hoe het met de rest zit, blijft voorlopig gissen. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op antwoorden, want het tweede seizoen staat vanaf morgen op het streamingplatform. Spannend!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.