Home Lifestyle NOSTALGIE: fan van ‘How I Met Your Mother’ en ‘Friends’ maakt overzicht...

NOSTALGIE: fan van ‘How I Met Your Mother’ en ‘Friends’ maakt overzicht van de beste afleveringen

Deze episodes moet je herbekijken wanneer je wil schaterlachen of een traantje weg wil pinken!

© Foto: @cinefilosoficial

Heb je zin in een filmavondje met vrienden, maar raken jullie het niet eens over wat je wil kijken? Haal er dan oude afleveringen van jullie favoriete tv-series bij voor een gegarandeerd geslaagde avond!

Heb je ooit iemand ontmoet die geen fan is van ‘How I Met Your Mother’ en ‘Friends’? Nope, wij ook niet! Daarom is het altijd een goed idee om oude afleveringen van die tv-series te herbekijken.

Het beste van 444 afleveringen

Eenmaal je de knoop hebt doorgehakt dat je de nostalgische toer op wil, komt de volgende grote vraag: welke aflevering moet je bekijken?

‘Friends’ telt maar liefst 236 afleveringen, en Ted & co. beleven 208 avonturen in ‘How I Met Your Mother’. Kortom: ze zijn samen goed voor 444 opties aan kijkplezier! Gelukkig zijn er superfans die de series zó vaak hebben herbekeken dat ze de beste afleveringen uit het hoofd kennen.

Het brein achter Instagramaccount Cinéfilos postte een overzicht van de leukste episodes, ingedeeld per stemming. Met deze lijstjes weet je altijd wat kijken wanneer je wil schaterlachen of een traantje weg wil pinken!

1 / 2
‘How I Met Your Mother’
‘Friends’
‘How I Met Your Mother’
‘How I Met Your Mother’

© Foto: @cinefilosoficial

‘Friends’
‘Friends’

© Foto: @cinefilosoficial

Lees ook: