Home Lifestyle Film Netflix brengt maar liefst 8 (!) Original romantische komedies uit deze zomer

Netflix brengt maar liefst 8 (!) Original romantische komedies uit deze zomer

Je favoriete tijdverdrijf wordt nóg beter!

Na het trieste nieuws dat zanger Sam Smith en ’13 Reasons Why’-acteur Brandon Flynn uit elkaar zijn, hebben wij dringend nood aan een opkikker. Gelukkig is Netflix er om ons geloof in de liefde te herstellen. De streamingdienst brengt maar liefst acht romantische komedies uit deze zomer!

1

Ibiza

Wanneer Harper haar twee beste vriendinnen meeneemt op zakenreis naar Barcelona, komen de drie in een wild avontuur terecht op Ibiza wanneer Harper valt voor een knappe dj. Als de vriendschap tussen de drie vriendinnen je niet kan overtuigen om te kijken, slaagt acteur Richard Madden (beter bekend als Rob Stark in ‘Game of Thrones’) daar ongetwijfeld wél in.

2

The Kissing Booth

The Kissing Booth’ is de verfilming van de gelijknamige bestseller van Beth Reekle. Het verhaal draait om Elle Evans (Joey King), die sinds haar geboorte bevriend is met Lee Flynn (Joel Cortney). De beste vrienden hebben enkele basisregels om hun vriendschap in goede banen te leiden. Zo luidt regel 9 dat Elle nooit verliefd mag worden op Lees arrogante en belachelijk knappe oudere broer Noah (Jacob Elordi). Je kan het plot natuurlijk al raden: Elle en Noah vallen als een blok voor elkaar, waardoor haar vriendschap met Lee serieus op de proef wordt gesteld.

3

Alex Strangelove

Alex Strangelove‘ vertelt het verhaal van de laatstejaarsstudent Alex Truelove (Daniel Doheny). Zijn vriendin Claire (Madeline Weinstein) wil hem ontmaagden, maar dat gaat niet zoals gepland. Wanneer de charmante Elliot (Antonio Marziale) plots in zijn leven opduikt, begint Alex namelijk zijn seksualiteit in vraag te stellen.

4

Set It Up

‘Set It Up’ is een grappige mix van de twee succesformules ‘The Parent Trap’ en ‘Horrible Bosses’. Harper (Zoey Deutch) en Charlie (Glen Powell) werken allebei als assistent voor twee veeleisende bazen (Lucy Liu en Taye Diggs). Omdat ze de uitbuiting beu zijn, besluiten de twee samen te werken om hun bevelhebbers aan elkaar te koppelen. Op die manier hopen Harper en Charlie dat ze minder tijd moeten doorbrengen op kantoor. De plot lijkt makkelijk te raden, maar de film slaagt erin je toch te verrassen met een flinke twist.

5

Ali’s Wedding

‘Ali’s Wedding’ is het waargebeurde verhaal over een charmante jongeman. Ali (Osamah Sami) is de zoon van een geliefde imam, die met zijn gezin van Irak naar Australië is verhuisd. Uit wanhoop om zijn familie trots te maken, liegt Ali dat hij toegelaten is om geneeskunde te studeren op de universiteit. Maar al gauw loopt zijn leugentje om bestwil uit de hand en dreigt zijn dubbelleven uit elkaar te vallen.

6

Like Father

In ‘Like Father’ speelt Kristen Bell een workaholic die wordt verlaten bij het altaar. Ze besluit dan maar om haar even werkverslaafde vader (Kelsey Grammer) mee te nemen op de reeds betaalde huwelijksreis. Hoewel de twee elkaar amper kunnen uitstaan, groeien vader en dochter dichter naar elkaar toe in dit knotsgekke avontuur.

Vanaf 3 augustus op Netflix.

7

To All The Boys I’ve Loved Before

Wat als elke crush die je ooit hebt gehad zou ontdekken dat je ooit een oogje op hem had? Dat is exact wat Lara Jean Song Covey (Lana Condor) overkomt wanneer haar oude liefdesbrieven bij de vijf jongens uit haar verleden terechtkomen. ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ is de verfilming van het gelijknamige boek van auteur Jenny Han, die met haar jeugdroman de New York Times bestsellerslijst haalde.

Vanaf 17 augustus op Netflix.

8

Sierra Burgess is a Loser

De nerdy Sierra Burgess (Shannon Purser) besluit samen te werken met het populairste meisje op school om het hart van haar crush te stelen. Hoewel er nog geen trailer beschikbaar is van de Netflix Original, heerst er nu al een hype rond de film omwille van de hoofdrolspeelster Shannon Purser, die bekend werd door haar rol als Barbara ‘Barb’ Holland in de Netflixserie ‘Stranger Things’.

Vanaf 7 september op Netflix.

Sierra Burgess is a Loser

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.