Home Lifestyle Film FILMTIP: dit zijn de leukste films over vakantieliefde op Netflix

FILMTIP: dit zijn de leukste films over vakantieliefde op Netflix

Laat je helemaal meeslepen door de romantiek!

Zelfs als je geen tropische vakantie hebt gepland deze zomer, is de kans groot dat je een vakantieliefje aan de haak slaat. Benieuwd je zo’n situatie precies moet aanpakken? Dan is een beetje research wel op zijn plaats. Laat je helemaal meespelen door deze romantische films op Netflix, en wie weet doe je wel inspiratie op voor je eigen zomerliefde.

1

Ibiza (2018)

Wanneer Harper haar twee beste vriendinnen meeneemt op zakenreis naar Barcelona, komen de drie in een wild avontuur terecht op Ibiza wanneer Harper valt voor een knappe DJ. Als de vriendschap tussen de drie vriendinnen je niet kan overtuigen om te kijken, slaagt acteur Richard Madden (beter bekend als Rob Stark in ‘Game of Thrones’) daar ongetwijfeld wél in.

2

Letters to Juliet (2010)

De Amerikaanse Sophie (Amanda Seyfried) vindt op haar reis naar Verona een oude brief uit 1957. Ze besluit de brief te beantwoorden en beleeft een onvergetelijk avontuur in Italië op zoek naar de liefde.

3

Rip Tide (2017)

Tienermodel Cora is klaar met haar harde leven als model en vertrekt naar haar tante in het zonnige Australië. Daar leert ze surfen, maakt ze nieuwe vrienden en wordt ze verliefd.

4

Verliefd op Ibiza (2013)

Deze zonnige Nederlandse film die zich afspeelt op Ibiza, draait om vakantie, feestjes, verliefdheden en heel veel drama.

5

Couples Retreat (2009)

Ook getrouwde stellen kunnen zomerliefde beleven. In ‘Couples Retreat’ proberen Cynthia (Kristen Bell) en Jason (Jason Bateman) hun huwelijk te redden met een speciale vakantie. Daarvoor nodigen ze twee bevriende koppels uit om samen met hen deel te nemen aan relatietherapie op een tropisch eiland, in de hoop al hun huwelijksproblemen uit de weg ruimen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.