Home Lifestyle Film FILMTIP: ‘Destination Wedding’ is de romantische komedie voor brompotten

FILMTIP: ‘Destination Wedding’ is de romantische komedie voor brompotten

Met Keanu Reeves en Winona Ryder in de hoofdrollen!

Het is je wellicht opgevallen dat we volop in the wedding season zitten. De ene na de andere huwelijksuitnodiging ploft op de mat, een ware nachtmerrie voor de cynische single. Maar wat gebeurt er wanneer twee eeuwige singles elkaar tegen het lijf lopen op een bruiloft? Volgens de film ‘Destination Wedding’ leidt dat tot ware liefde.

Het is al 26 jaar geleden dat Keanu Reeves en Winona Ryder samen schitterden in de film ‘Dracula’ (1992). Hun nieuwste project voor het grote scherm is van een heel ander kaliber, en net dat vindt regisseur Victor Levin fascinerend. ‘Ik vind het een voordeel dat ze elkaar al zo lang kennen. Ze hebben een superb natuurlijke chemie samen, wat onontbeerlijk is voor een liefdesverhaal‘, klinkt het bij de filmmaker.

‘Destination Wedding’

Lindsay (Winona Ryder) en Frank (Keanu Reeves) raken aan de praat op de luchthaven, waar al snel duidelijk wordt dat ze onderweg zijn naar dezelfde bruiloft in het buitenland. Eenmaal aangekomen op de exotische locatie worden ze ondanks hun gênante persoonlijkheden en negatieve levenshouding tot elkaar aangetrokken.

De twee haters van de liefde vallen als een blok voor elkaar, met hilarische situaties tot gevolg!

De film komt eind augustus uit in de Verenigde Staten, maar voor ons land is het nog even wachten op een releasedatum.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.