Home Lifestyle Film ZIEN: trailer van nieuwe Muppetfilm ‘The Happytime Murders’

ZIEN: trailer van nieuwe Muppetfilm ‘The Happytime Murders’

Zo zag je de poppen nog nooit!

STX Entertainment

Bij The Muppets denken we steeds aan de vrolijke Kermit De Kikker of Miss Piggy. De allernieuwste Muppetfilm ‘The Happytime Murders’ die deze zomer uitkomt, is niet zo onschuldig. In de trailer zien we de duistere kant van de poppen.

Het verhaal draait nog steeds om de bekende Muppets, maar niet zoals wij ze kennen. De leuze van de film ‘No Sesame. All Street’ zegt meteen waar het op staat: we moeten geen onschuldige poppenkast verwachten. Na jarenlang kinderen te entertainen krijgen we eindelijk te zien wat de poppen doen als de allerjongsten niet in de buurt zijn. The Muppets leven in de ruige buurten van Los Angeles samen met mensen, wanneer er plots een seriemoordenaar opduikt. Hij heeft het gemunt op de bekende poppen uit de populaire kinderserie ‘The Happytime Gang’ en hij molt ze een voor een.

Agente Edwards, gespeeld door actrice Melissa McCarthy –  bekend van onder andere ‘Gilmore Girls’ en ‘Bridesmaids’ – onderzoekt de zaak. Ze moet hiervoor samenwerken met haar ex-collega en Muppet Phil Philips. De trailer is niet voor gevoelige kijkers en zeker niet voor wie haar of zijn beeld van de lieve Muppets wil behouden. Dit stelletje ongeregeld heeft geen manieren, snuift drugs, vloekt als ketters en heeft seks. Véél seks.

De film komt deze zomer – meer bepaald in augustus – in de cinema, maar is dankzij de release van de trailer nu al hét gespreksonderwerp op sociale media. De meeste mensen die de trailer zagen, reageren gechoqueerd en de meningen zijn duidelijk verdeeld. Een groot deel lag plat van het lachen en is nieuwsgierig om de volledige film te gaan bekijken, terwijl een ander deel het ronduit verschrikkelijk vond.

Zelf benieuwd wat je kan verwachten van de film, bekijk dan zeker onderstaande trailer:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.