Home Uit & thuis Melissa McCarthy’s nieuwe film doet die van Rebel Wilson serieuze concurrentie aan

Melissa McCarthy’s nieuwe film doet die van Rebel Wilson serieuze concurrentie aan

We worden verwend in 2016!

Universal Pictures
O-oo, wij zien een duel der hilarische dames in the making. Na het zien van de 'How To Be Single'-trailer waren we er – nu al – van overtuigd dat de nieuwe van Rebel Wilson dé vrouwenkomedie van 2016 zou worden. Tot we een voorsmaakje van 'The Boss' kregen…

Wie houdt er niet van Melissa McCarthy? De actrice veroverde onze tienerharten als de schattige Sookie in 'Gilmore Girls' en maakte zich in 2011 al helemaal onsterfelijk met de ondertussen legendarische komedie 'Bridesmaids'. In 2016 is ze terug als Michelle Darnell, een schatrijke zakenvrouw die alles verliest en bij haar werknemer, gespeeld door Kristen Bell (de stem van Elsa uit 'Frozen'!), moet gaan wonen. We kunnen het niet met zekerheid zeggen, maar de trailer doet ons alleszins vermoeden dat de film flink op onze lachspieren zal werken. In april 2016 zal 'The Boss' in de cinema te zien zijn.

'How To Be Single', die al even veelbelovende komedie met de even geweldige Rebel Wilson, komt uit in februari 2016. De twee prenten zijn dus geen rechtsreekse concurrenten, maar wij willen het toch graag weten: van welke film verwacht jij het meest?

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.