Home Lifestyle Film FILMTIP: ‘Book Club’ verbreekt op hilarische wijze taboe over seks op oudere...

FILMTIP: ‘Book Club’ verbreekt op hilarische wijze taboe over seks op oudere leeftijd

Mr. Grey zet hun levens in vuur en vlam!

De (liefdes)levens van vier hartsvriendinnen worden opgeschud nadat ze ‘Fifty Shades of Grey’ hebben gelezen in hun boekenclub. Geïnspireerd door de sexy Mr. Grey besluiten de dames om het vuur in hun leven aan te wakkeren.

Diane, Vivian, Sharon en Carol zijn beste vriendinnen die lief en leed delen. Elk van hen heeft een heel ander liefdesleven, dat wordt aangewakkerd wanneer de vier vrouwen ‘Fifty Shades of Grey’ besluiten te lezen in hun boekenclub.

‘Fifty Shades of Grey’

Diane (Diane Keaton, 72) is een weduwe. Vivian (Jane Fonda, 80) is de eeuwige vrijgezel en geniet er met volle teugen van. Sharon (Candice Bergen, 72) is jaren later nog altijd haar traumatische scheiding aan het verwerken. Carol (Mary Steenburgen, 65) is getrouwd, maar vindt dat haar huwelijk in een sleur zit.

Het zijn scenario’s waarin elke vrouw zich wel kan vinden, en net dat is het leuke aan de film ‘Book Club’. De 80-jarige Jane Fonda vertelt in een interview aan People dat ze het enorm verfrissend vindt om als oudere vrouw een personage te spelen dat nog altijd geïnteresseerd is in liefde en seks. Meestal zijn voor oudere actrices de rollen van iemands ‘oude, soms rare tante’ weggelegd, en niet zozeer een personage met een eigen leven.

‘Wat mis ik in mijn leven?’

In ‘Book Club’ hebben de vrouwen een op het eerste gezicht vol leven, dat door het lezen over Mr. Grey onder een vergrootglas komt te liggen. ‘Wat mis ik in mijn leven?’ is de vraag die elk van hen wordt gedwongen zichzelf te stellen. En dat ontketent een heleboel avonturen voor de vier vriendinnen, die wij maar al te graag vanop de eerste rij volgen.

De film komt deze maand al uit in de VS, maar voor België is het nog wachten tot 23 augustus. Gelukkig is er de onderstaande trailer om je tot dan warm te houden!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.