Home Lifestyle AHA: dit zou de Mol zijn als we kijken naar wie het...

AHA: dit zou de Mol zijn als we kijken naar wie het minste geld in ‘t laatje bracht

Elk jaar opnieuw blijkt de Mol uiteindelijk het minste geld opgebracht te hebben.

© VIER

Nog 11 nachtjes slapen en we weten wie de Mol is. Tot dan blijft Vlaanderen in de ban. Zou het Axel, Bas, Elisabet of publieksfavoriet Joeri zijn? De opgebrachte centjes per deelnemer kunnen je zoektocht misschien een beetje sturen.

Elk jaar opnieuw blijkt dat de Mol het minste geld in de groepspot bracht. Die heeft nog twee afleveringen de tijd om de winsten te beperken, maar na aflevering 7 hebben we toch al een vrij duidelijk overzicht van de verschillende kandidaten en hun aandeel binnen het verzamelde bedrag.

Wie het meeste geld uit de groepspot wist te houden en de opdrachten dus het best wist te saboteren, is eerder een subjectief gegeven, dus daar besloten we ons hoofd niet over te breken.

Bas en Joeri als topverdieners

Joeri en Bas blijken tot hiertoe de absolute topverdieners. Van de € 25.550 die zich nu in de groepspot bevindt, hebben ze allebei meer dan een vijfde achter hun naam staan.

Axel en Elisabet lopen dan weer 1000 tot zelfs 2000 euro achter. Een aanzienlijk verschil, als je ‘t ons vraagt. Op basis van die cijfers zou Elisabet dus de Mol zijn. In de volgende aflevering én in de finale zal er echter nog heel wat geld te verdienen zijn. Alles kan dus nog, maar leuk om te weten is het wel!

Aflevering 8 is zondag om 20u te bekijken op VIER. Wil je de finale op zondag 5 mei op het grote scherm bekijken? Klik dan hier voor meer info.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.