Home Lifestyle Beleef de finale van ‘De Mol’ live in Kinepolis Antwerpen

Beleef de finale van ‘De Mol’ live in Kinepolis Antwerpen

Samen met Gilles De Coster en alle kandidaten van dit seizoen.

© vier

Ben je ook al enkele weken in de ban van ‘De Mol’? En ga je elke zondag mee op zoek naar de saboteur van dienst? Kijk dan live samen met Gilles De Coster en alle kandidaten naar de grote ontmaskering op groot scherm in Kinepolis Antwerpen.

Wij zijn eerlijk gezegd al een paar keer gewisseld van Mol en onze hoofdverdachte werd zelfs al naar huis gestuurd. Oeps! We blijven dus elke zondagavond, samen met honderdduizenden andere Vlamingen, aandachtig meezoeken naar de sluwe saboteur.

Groot scherm

Wil je de grote ontknoping in Vietnam meemaken op groot scherm? Ruil het televisiescherm in je salon op zondag 5 meidan in voor dat van Kinepolis Antwerpen. Daar kan je live de ontmaskering beleven samen met presentator Gilles De Coster en alle kandidaten.

Kinepolis Antwerpen voorziet maar liefst vijf zalen voor het event. Gilles en de drie finalisten zullen de zaal toespreken voor de uitzending om 20u van start gaat, en achteraf krijg je nog een leuke goodiebag. Tickets kosten 12,50 euro en kan je hier bestellen.

Lees ook: