Home Lifestyle Food MMM: deze pizza-automaat serveert je quattro formaggi in slechts drie minuten

MMM: deze pizza-automaat serveert je quattro formaggi in slechts drie minuten

Vers gebakken Italiaanse lekkernijen voor maar 5 euro.

Shutterstock

In Mechelen staat een automaat dat alle brood-, snoep-, aardappel- of andere automaten met eten in het niets doet verdwijnen. In amper drie minuten tijd komt er een heerlijke, vers gebakken pizza uit. Yum!

Als je in het station van Mechelen een hongerke hebt, hoef je je voortaan niet meer te wenden tot de klassieke snoepautomaten voor een reep chocolade of een zakje paprikachips. Er staat sinds maandag een ‘Let’s Pizza’-automaat waar je – en dit is geen vroege 1 aprilgrap – een volledige pizza uit kan halen met échte paprika’s.

5 euro

De pizza wordt in de gigantische rode machine ter plekke vers bereid. Je ziet hoe het deeg wordt gekneed, de ingrediënten erop gaan en het geheel een heerlijke gouden korst krijgt. Je kan kiezen uit vier soorten ambachtelijke pizza’s en de prijs varieert van 5 tot 6 euro. De automaat kan een honderdtal exemplaren maken vooraleer de ingrediënten moeten aangevuld worden.

Kaas

Wie denkt dat je voor dat geld een minipizza krijg voorgeschoteld, heeft het mis. De pizza’s hebben een diameter van zo’n dertig centimeter en zijn voorzien van een dikke laag kaas. Zo hebben we het graag! De automaat serveert de Italiaanse lekkernij in een kartonnen doos. Smullen maar!

Pizzetta

Het is niet de allereerste pizza-automaat in ons land. In Wallonië staan er al enkele Pizzetta-automaten en ook in Antwerpen kan je er zo eentje vinden. Deze machines doen er met zo’n vijf minuten wel een tikkeltje langer over om je knorrende maag het zwijgen op te leggen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.