Home Lifestyle Food HOTSPOT: Miette en Willem openen 3 jaar na ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ opnieuw een...

HOTSPOT: Miette en Willem openen 3 jaar na ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ opnieuw een tacobar

¡Ay caramba!

Miette Dierckx (26) en Willem Vankrunkelsven (25) proberen deze zomer hun pop-upsucces van 3 jaar geleden te herhalen. Net als in ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ gaan ze voor een zaak met taco’s en cocktails, deze keer in het Limburgse Beringen.

Woensdag opent Mañana Mañana, de Mexicaanse pop-upbar die topduo Miette en Willem opnieuw samenbrengt. Miette is zaakvoerder, terwijl Willem weer achter het kookvuur kruipt. ‘Ik heb sinds onze deelname aan “Mijn Pop-uprestaurant!” nog geen lekkerdere taco’s geproefd dan die van Willem. Daarom heb ik hem gevraagd om opnieuw samen te werken’, verklaart Miette aan Het Belang van Limburg. Mañana Mañana is te vinden in de leegstaande Sinte-Lutgartsite in Beringen, waar meerdere pop-ups het licht zullen zien. Op haar Instagrampagina geeft Miette al een sneak peek van het pand.

Het is ondertussen al de vierde zomer op rij dat Miette een pop-upbar opent. In 2016 deed ze dat nog samen met Willem, vanaf 2017 stond ze er alleen voor. Vorig jaar baatte Miette het supergezellige Bar Mimi in haar thuishaven Ham uit. Daar serveerde ze enkel drankjes. Omdat ze het spijtig vond dat haar klanten elders moesten gaan om te eten, besloot ze dit jaar ook taco’s te serveren.

Miette en Willem verloren in 2016 de finale van ‘Mijn Pop-uprestaurant!’ op VTM van de Limburgse meisjes van Strombowli, ondanks hun rol als topfavoriet. Er ontstond heel wat heisa na de finale omdat er een cyberaanval plaatsgevonden zou hebben tijdens het stemmen. De fans van Miette en Willem eisten een nieuwe stemronde, maar die kwam er niet.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.