Home Lifestyle AHA: er komt dan toch een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’

AHA: er komt dan toch een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’

Bij VIJF zijn ze nog niet klaar met de realityserie.

VIJF

Het vorige seizoen van ‘Temptation Island’ leek het laatste te zijn, maar daar denken ze bij VIJF anders over. Ondanks alle commentaren hebben ze bij de televisiezender dan toch besloten om een nieuw seizoen in te blikken.

Kijkers waren niet mals voor het vorige seizoen van ‘Temptation Island’. Zo noemden ze het het saaiste seizoen ooit, maar daar zijn ze het bij VIJF niet meteen mee eens. Ondanks de iets lagere kijkcijfers zijn ze bij de zender nog steeds tevreden met het uiteindelijke resultaat. Zo keken er net geen half miljoen mensen naar het programma. Ook voor adverteerders blijft het publiek van het tv-programma commercieel gezien interessant. ‘Temptation Island’ haalt een marktaandeel van 33 %, tegenover 37,8 % bij “The Voice”’, aldus Het Nieuwsblad.

Het concept van guilty pleasures lijkt aan te slaan bij VIJF. Zo pakken ze deze zomer uit met een reeks zwoele zomerprogramma’s als ‘First Dates’, ‘The Bachelor Australië’ en ‘Undercover Girlfriends’. De oproep om je in te schrijven voor het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ gaat vanavond live.

Lees meer: