Home celebs Willem en Miette openen dit weekend al voor de eerste keer hun...

Willem en Miette openen dit weekend al voor de eerste keer hun zomerbar

Instagram: @popupwillemmiette
Ze hadden het beloofd en hebben woord gehouden: Willem en Miette zijn terug met Jalapeño Loco. Ze verklapten eerder al dat het een Mexicaanse zomerbar wordt, maar nu hebben we eindelijk het belangrijkste stukje informatie: een datum. Zaterdag 9 en zondag 10 juli zal zomerbar Jalapeño Loco voor het eerst opengaan in het Limburgse Tessenderlo. Jep, dat is dit weekend al. Olé!

Geen beter moment om een zuiderse zomerbar met taco's, cocktails en muziek te beginnen dan het weekend waarin de temperatuur ein-de-lijk richting 25 graden (en meer) gaat, moeten Willem en Miette gedacht hebben. De verliezende finalisten van 'Mijn Pop-uprestaurant!' zullen komende zaterdag en zondag op de braderie in Tessenderlo 'Looi Feest!' te vinden zijn, mét een groot deel van het personeel van hun pop-up. Zou mama Sara ook van de partij zijn?

Afgelopen week trok Miette met haar twee zussen naar Barcelona. Ze bracht er nog eens een bezoekje aan Niño Viejo, de taquería van chef Albert Adrià, die de pop-ups beoordeelde tijdens het programma. Miette deed er alvast heel wat inspiratie op voor hun zomerbar: de coole tacoglazen wilde ze onmiddellijk mee naar huis nemen.

Lees ook:

FOTO: Ann Van Elsen deelt vertederende borstvoedingsfoto op Instagram

Shauni van 'The Voice' versiert hoofdrol in nieuwe musical

AI: Amerikanen verwarren Matthias Schoenaerts met Poetin