Home Lifestyle Food Madame Bakster geeft dit weekend gratis taart aan iedereen die in trouwkledij...

Madame Bakster geeft dit weekend gratis taart aan iedereen die in trouwkledij komt opdagen

De eigenares stapte onlangs in het huwelijksbootje en ze wil dit vieren samen met jou!

© alex loup en adrianna van groningen via unsplash

Wat is er nog beter dan taart? Gratis taart! De eigenares van Madame Bakster stapte onlangs in het huwelijksbootje en om dat te vieren, trakteert ze alle klanten die dit weekend een bezoekje brengen aan het koffiehuis in hun trouwkledij.

Taarten zonder geraffineerde suikers, tarwe en dierlijke producten die bovendien nog eens superlekker zijn? Het bestaat! Bij Madame Bakster kan je zonder schuldgevoel en zonder zorgen genieten van zoetigheden die gemaakt zijn met enkel natuurlijke ingrediënten. Honderd procent vegan, en driehonderd procent smaakbommetje!

Heugelijke gebeurtenis

De eigenares van deze hotspot in Gent stapte eind september in het huwelijksbootje. ‘We hebben officieel de Madam in Madam Bakster waargemaakt’, schreef ze op haar Facebookpagina. Die heugelijke gebeurtenis wil ze vieren met al haar klanten. Ze vervangt daarom dit weekend het brood in de wittebroodsweken door haar heerlijke, zelfgemaakte taarten.

Wil jij kans maken op deze traktatie, dan moet je opdagen in het koffiehuis met je trouwjurk of -kostuum aan. Je zal sowieso niet de enige zijn, want ze zal zondag ook zélf achter de toog staan met haar trouwjurk aan. ‘Het ideale excuus om je bruidsjurk nog eens uit de kast te halen’, aldus Madam Bakster.  Ben je nog niet getrouwd, en wil je ook graag deel uitmaken van de festiviteiten? Dat kan, want er is zowel op zaterdag als op zondag wedding cake te koop.

The place to be? Brabantdam 142, 9000 Gent. Smakelijk!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.