Home Lifestyle Hotspots UITGETEST: The Avocado Bar, het avocadorestaurant van Leuven

UITGETEST: The Avocado Bar, het avocadorestaurant van Leuven

Wie dacht dat het tijdperk van de avocado’s stilaan voorbij was, heeft het mis. Na The Avocado Show in Brussel en Akuakate in Antwerpen heeft nu ook de studentenstad Leuven zijn eigen avocadorestaurant. Liefhebbers van het groene goedje zetten een bezoekje aan The Avocado Bar dan ook maar beter op hun lijstje.

In The Avocado Bar kan je terecht voor zowel ontbijt, lunch als avondeten. Wat staat er nu allemaal op de menukaart? Uiteraard kan je er een toast met avocado bestellen, maar wel eentje met een twist. Denk maar bijvoorbeeld aan een boterham met vijgen, fetakaas en versierd met enkele bloemetjes voor de ultieme Instagramfoto.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor wie het iets specialer mag zijn, zijn er ook slaatjes, bowls en bagels met avocado. Wij gingen alvast een keertje proeven en kozen voor een bowl met onder andere rijst, zalm en mango. Lekker vullend en dankzij het sausje ook lichtjes pikant! Daarnaast kozen we ook nog voor een toast met pesto, aubergine en Parmezaanse kaas. Een verrassend lekkere combinatie die we ook zeker thuis een keertje gaan proberen!

View this post on Instagram

Mondays could be worse.? #theavocadobar

A post shared by Sandie Stroobants (@sandie_stroobants) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heb jij je agenda alvast even bovengehaald? The Avocado Bar in Leuven vind je sinds eind februari in de Charles Deberiotstraat 2 en is open van maandag tot vrijdag, dit van 11u30 tot 22u00. Daarnaast kan je ook alle gerechten meenemen als je even geen tijd hebt om rustig te tafelen.

Lees ook: