Home Lifestyle Hotspots HOTSPOT: na Brussel en Antwerpen heeft nu ook Leuven een eigen avocadorestaurant

HOTSPOT: na Brussel en Antwerpen heeft nu ook Leuven een eigen avocadorestaurant

Met wie ga jij proeven? 🥑

Instagram: The Avocado Bar

Wie dacht dat het tijdperk van de avocado’s stilaan voorbij was, heeft het mis. Na The Avocado Show in Brussel en Akuakate in Antwerpen heeft nu ook de studentenstad Leuven zijn eigen avocadorestaurant. Liefhebbers van het groene goedje zetten een bezoekje aan The Avocado Bar dan ook maar beter op hun lijstje.

In The Avocado Bar kan je terecht voor zowel ontbijt, lunch als avondeten. Wat staat er nu allemaal op de menukaart? Uiteraard kan je er een toast met avocado bestellen, maar wel eentje met een twist. Denk maar bijvoorbeeld aan een boterham met vijgen, fetakaas en versierd met enkele bloemetjes voor de ultieme Instagramfoto.

Voor wie het iets specialer mag zijn, zijn er ook slaatjes, bowls en bagels met avocado. Onze favoriet is alvast onderstaande salade met geitenkaas. Wie nog plaats heeft voor een dessert kan zijn bezoekje afsluiten met een wafel met avocadomousse. Mmmm!

Heb jij je agenda alvast even bovengehaald? The Avocado Bar in Leuven vind je sinds eind februari in de Charles Deberiotstraat 2 en is open van maandag tot vrijdag, dit van 11u30 tot 22u00. Daarnaast kan je ook alle gerechten meenemen als je even geen tijd hebt om rustig te tafelen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.