https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food UITGETEST: The Avocado Show, het avocadorestaurant van Amsterdam

UITGETEST: The Avocado Show, het avocadorestaurant van Amsterdam

Iets langer dan een jaar geleden opende het avocadorestaurant The Avocado Show z’n deuren in Amsterdam. Op Instagram zal je ongetwijfeld al honderden Instagramwaardige foto’s de revue passeren, maar is het restaurant ook echt een bezoekje waard? Wij deden de test!

Deze week had ik een dagje Amsterdam op de planning staan. Daarnaast ben ik een grote avocadoliefhebber (lees: guacamoleliefhebber) en moest ik gewoon een bezoekje brengen aan The Avocado Show, het avocadorestaurant van Amsterdam.

Het interieur

Gezien de drukte van de stad en aangezien het restaurant nog maar sinds maart 2017 open is, had ik een drukte van jewelste verwacht. Gelukkig was dit niet het geval en hebben we niet moeten wachten op een tafel. Oh ja, voor je naar binnengaat, zie je op straat al van ver het met avocado’s versierde raam. Echt heel leuk!

We mochten dus meteen plaatsnemen aan een tafeltje voor twee op een prachtige poederroze bank. Het was even vechten (just kidding!) wie er op de zetel mocht zitten, maar dit geheel terzijde. Waar er absoluut geen discussie over was, was het eten.

Het eten

Wij waren rond 11u30 in het restaurant en waren dus nog iets te vroeg voor de lunch. Deze begon om 12u00, maar een uurtje later opende de Poezenboot zijn deuren dus wachten was helaas geen optie. Soms moet je nu eenmaal keuzes maken in het leven… Ik had mijn oog al laten vallen op de poké bowls, maar deze stonden niet op de ontbijtkaart. Gelukkig was er nog steeds een ruim aanbod om uit te kiezen. Zo had je verschillende breakfast bowls, een diverse keuze aan eitjes en waren er zelfs pannenkoeken met avocado! Nu hebben pancakes een speciaal plaatsje in mijn hart, maar ik heb mij er uiteindelijk toch niet aan gewaagd.

Uiteindelijk hebben we elk gekozen voor een toast – de ultieme combinatie – met avocado. Wij gingen voor The Champion Brekkie, een avocadotoast met een gepocheerd ei en krokant gebakken spek. Onze tweede keuze was The Truffle Treasure, een toast met onder anderen kip, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise. Zonde trouwens dat je de saus niet in een potje kon kopen, want deze was echt fenomenaal lekker. Daarnaast was ook alles netjes gepresenteerd en zag het er ook echt ontzettend smakelijk uit.

Het verdict

Je kan het waarschijnlijk al raden, maar ik vond The Avocadoshow echt een aanrader. Het was er niet te druk, het is een mooie setting en het eten is er heel lekker. Als ik nog eens naar Amsterdam ga, zou ik er zeker nog een keertje willen gaan lunchen. Last but not least viel het eten ook qua prijs goed mee. Avocado’s zijn iets duurder in de supermarkt, maar dit merk je niet aan je rekening. Voor twee personen (2 x een avocadotoast + 2 drankjes) hebben we 27 euro betaald. Tot de volgende zou ik zo zeggen!

Lees ook: