Home Lifestyle Food JAAAA: na Brussel krijgt nu ook Antwerpen héél binnenkort een avocadobar

JAAAA: na Brussel krijgt nu ook Antwerpen héél binnenkort een avocadobar

Met wie ga jij erheen?

© Gilles Draps

Nadat The Avocado Show vorige week zijn deuren opende in Brussel, vernemen we nu het nieuws dat ook Antwerpen een eigen avocadobar krijgt. Akuakate opent deze maand nog zijn deuren.

In Akuakate zal je binnenkort kunnen smullen van American diner-klassiekers zoals pancakes en toast avocado met een heerlijk latin sausje en uiteraard een gulle portie avocado. Vleesliefhebbers kunnen naar hartenlust bacon on the side bestellen, maar er zijn ook heel wat vegan, gluten- en lactosevrije opties in het avocadorestaurant.

Oprichters Stijn en Sarah lieten zich inspireren door een reis naar Mexico. De smaken, geuren en kleuren van Centraal- en Zuid-Amerika lopen dan ook als een rode draad door de menukaart. Stijn Hillebrant, bekend van zijn succesvolle kapperszaak Costa del Kapsalon, neemt het creatieve aspect van de avocadobar voor zich. Sarah Tondeur houdt zich bezig met het management.

Zitten jullie nu al watertandend naar jullie schermpje te staren? Dan hebben we goed nieuws. Jullie kunnen namelijk al héél binnenkort gaan smullen van al dit lekkers. Op woensdag 19 december opent Akuakate zijn deuren al voor het grote publiek. Aanvallen!

Akuakate – praktisch

Ernest van Dijckkaai 19, Antwerpen
Woensdag tot en met zondag: van 9u tot 17u
Website

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.