https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Nog wel even wachten op vervolg ‘La casa de papel’: Álex Pina...

Nog wel even wachten op vervolg ‘La casa de papel’: Álex Pina is volop aan het schrijven

De opnames zouden in het beste geval binnen enkele maanden beginnen, terwijl ze vorig jaar op dit moment al volop bezig waren.

La casa de papel
© Netflix

Vanuit een hangmat op het terras van zijn productiehuis Vancouver Media schrijft Álex Pina volop aan het vijfde deel van ‘La casa de papel’. Dat is leuk nieuws, behalve voor ongeduldige fans, want zij zullen nog een hele tijd moeten wachten voor de nieuwe afleveringen op Netflix staan.

Álex Pina deelt via Instagram mee dat hij zijn zomer al schrijvend aan het vijfde seizoen van ‘La casa de papel’ doorbrengt. Het lot van El Profesor en de bende wordt op dit eigenste moment dus op papier gezet. Mocht je ‘t al vergeten zijn: op het einde van seizoen 4 wordt Sergio, ofwel El Profesor, in zijn schuilplaats onder schot gehouden door de losgeslagen politie-agente Alicia Sierra.

Helaas zal het nog een hele tijd duren voor we te zien krijgen wat er volgt op dat spannende moment. Ter vergelijking: seizoen 4 kwam uit begin april van dit jaar. De opnames voor dat seizoen eindigden in augustus 2019. Aangezien we nu midden juli zijn en er volgens een artikel in The Financial Times nog enkele maanden pre-productie moet komen voor de opnames kunnen beginnen, zullen we veel langer moeten wachten.

En dan is er natuurlijk nog corona. ‘La casa de papel’ wordt hoofdzakelijk opgenomen in Spanje en daar zijn momenteel enkele regio’s met nieuwe uitbraken. Het is maar de vraag of de opnames kunnen doorgaan op de manier en het tempo van vorige jaren. Hoe dan ook, op een mooie dag in de niet zo nabije toekomst krijgen we het vijfde seizoen te ze zien en zullen we eens zo enthousiast zijn, nietwaar?

Tokyo

Pina schrijft onder zijn Instagramfoto nog een leuke verhaaltje. Hij schrijft: ‘Misschien zal iemand denken dat ik Tokio haar naam gaf door het T-shirt dat ik hier draag. Dat is niet het geval. Sinds de dag dat ik haar Tokio noemde, koop ik elk kledingstuk dat ik zie waarop ‘Tokyo’ staat, maar het authentieke shirt dat ik droeg op de dag dat ik haar Tokio doopte, zie je op de tweede foto.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Onder de foto zijn veel reacties van enthousiaste fans te lezen. Eén reactie komt heel vaak terug, namelijk de vraag voor een huwelijk en/of baby voor Serquel, de koppelnaam die fans gaven aan Sergio en Raquel. Er wordt heel erg uitgekeken naar het moment waarop Lisboa en El Profesor elkaar (hopelijk) zullen terugzien en samen een gelukkig leven met een huisje, tuintje en kindje kunnen starten. Aangezien er nog een zesde seizoen gepland zou zijn van ‘La casa de papel’ vermoeden we dat die uitkomst nog niet voor het vijfde seizoen zal zijn…

Lees ook: