Home Lifestyle Netflix lost trailer voor het tweede seizoen van ‘The Umbrella Academy’

Netflix lost trailer voor het tweede seizoen van ‘The Umbrella Academy’

De eerste beelden van het vervolg zien er alvast veelbelovend uit!

the umbrella academy
© Netflix

Eind deze maand is het zover en staat het tweede seizoen van ‘The Umbrella Academy’ op Netflix. Hoog tijd dus voor een trailer en daar dachten de makers van de reeks net zo over. Gisteren deelde de streamingdienst namelijk de eerste beelden van het vervolg en die zien er alvast veelbelovend uit. Aftellen maar!

In het eerste seizoen van ‘The Umbrella Academy’ is het Five en zijn familie niet gelukt om de wereld te redden, maar in het vervolg krijgen ze alvast een tweede kans. Om de ramp te vermijden, maakt de groep een tijdsprong. Alleen gaat er iets mis en komen ze niet allemaal op hetzelfde moment aan. Er is een tijdsverschil van 3 jaar tussen hen en ze leven verspreid over heel Dallas, een stad in Texas. Sommigen zitten al meer dan vijf jaar vast in het verleden en zijn daar een nieuw leven begonnen. Ze denken namelijk dat zij de enigen zijn die de sprong overleefd hebben.

Wat nu? Ook in het verleden kunnen ze de nucleaire ramp niet vermijden. Ze moeten elkaar dus terugvinden en samenwerken om het einde van de wereld tegen te houden. En dan zit hun werk er nog niet op, want de onofficiële broers en zussen moeten nadien terug naar het heden om de tweede apocalyps te stoppen. Geen gemakkelijke opgave, want dat is nog lang niet alles. Er zijn namelijk drie Zweedse huurmoordenaars die de groep wil vermoorden… Dat gaat nog spannend worden, dus!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Seizoen twee van ‘The Umbrella Academy’ telt tien afleveringen en staat vanaf 31 juli op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.