Home Lifestyle Film Deze series en films komen in juli naar Netflix

Deze series en films komen in juli naar Netflix

Mocht je de populaire Eén-reeks 'De twaalf' gemist hebben, dan kan je ze binnenkort op Netflix bekijken.

In de zomer valt er weinig te beleven op televisie, maar Netflix compenseert dubbel en dik voor die leegte. De streamingdienst komt in juli met een indrukwekkend arsenaal aan series en films waarmee je lang zoet bent.

Series

We wisten ondertussen al dat de populaire Netflixseries ‘The Umbrella Academy’ en ‘Cable Girls’ in juli een vervolg krijgen. Ook van ‘Good Girls’, de comedyreeks met Christina Hendricks, verschijnt volgende maand een nieuw seizoen. ‘Deadwind’, ‘Norsemen’, ‘The Protector’, ‘How to Sell Drugs Online (Fast)’ en ‘Inside the World’s Toughest Prisons’ worden eveneens aangevuld

Nieuwkomers zijn onder meer ‘Cursed’ met Katherine Langford, die je kent van ’13 Reasons Why’, en ‘Stateless’, een serie over het Australische immigratiesysteem waaraan onder meer Cate Blanchett meewerkte. In ‘Down to Earth with Zac Efron’, een nieuwe reeks die op 10 juli verschijnt, reist de acteur de wereld rond op zoek naar gezonde, duurzame manieren om te leven. We hoeven er niet bij te zeggen dat hij er heel goed uitziet terwijl hij dat doet…

© Netflix

Na onder meer ‘Tabula Rasa’ en ‘Beau séjour’ pikt Netflix nog zondagavondseries van Eén op. Het tweede seizoen van ‘Over water’ zal vanaf 3 juli te zien zijn op de streamingdienst en een week later is ‘De twaalf’, de reeks die eind vorig jaar furore maakte op de openbare omroep, beschikbaar. Mocht je de reeks gemist hebben, is dit dé kans om ze te bekijken want op VRT NU is ze al een tijdje verdwenen.

Films

Van animatie over actie tot echte chickflicks: als je ‘t ons vraagt, zit er tussen de Netflix Originals die eraan komen voor ieder wat wils.

1 / 5
Under the Riccione Sun – 1 juli
Desperados – 3 juli
The Old Guard – 10 juli
Animal Crackers – 24 juli
The Kissing Booth 2 – 24 juli
Under the Riccione Sun – 1 juli
Under the Riccione Sun – 1 juli

Voor het ultieme vakantiegevoel moet je deze Italiaanse film bekijken.  ‘Under the Riccione Sun’ gaat over een groep vrienden die de tijd van hun leven hebben op vakantie in de Italiaanse badplaats Riccione. De trailer van de film belooft een zomer vol (vakantie)liefde, hete nachten en feestjes.

Desperados – 3 juli
Desperados – 3 juli

In ‘Desperados’ reist de romantische Wes samen met twee vriendinnen haar nieuwe lover achterna, nadat ze hem in een dronken bui een boze mail stuurde. Hij had haar namelijk geghost, of dat dacht ze toch. Wanneer blijkt dat hij haar niet stuurde omdat hij in het ziekenhuis ligt in Mexico, wil ze haar gemene mail van zijn telefoon verwijderen voor hij ‘m kan lezen. ‘New Girl’-fans herkennen ongetwijfeld Nasim Pedrad in de hoofdrol. Anna Camp van ‘Pitch Perfect’ speelt ook mee.

The Old Guard – 10 juli
The Old Guard – 10 juli

Matthias Schoenaerts en Charlize Theron spelen onsterfelijke huurlingen in ‘The Old Guard’, gebaseerd op de gelijknamige comic. Al eeuwenlang beschermt de bende van Andy (Theron) de sterfelijke wereld en lukt het hen om onder de radar te blijven, maar die onzichtbaarheid komt nu in gevaar. Samen met Nile, de nieuwkomer in de bende, probeert Andy hun genezende gave te beschermen.

Animal Crackers – 24 juli
Animal Crackers – 24 juli

In deze animatiefilm erft een familie een verwaarloosd circus, samen met een magische doos met dierenkoekjes. Iedereen die van de koekjes eet, verandert in een dier. De film wist een indrukwekkende stemmencast te verzamelen, met onder andere Danny DeVito, Ian McKellen, Sylvester Stallone, Emily Blunt en haar man John Krasinski.

The Kissing Booth 2 – 24 juli
The Kissing Booth 2 – 24 juli

In het vervolg op de populaire film maakt Elle (Joey King) plannen voor het leven na de middelbare school, terwijl ze het beste probeert te maken van haar langeafstandsrelatie met Noah en haar vriendschap met Lee. En dan komt er nog een crush op een nieuwe klasgenoot bovenop…

De aangekochte titels voor volgende maand mogen er ook zijn. Zo verschijnt in juli onder meer de bekroonde klassieker ‘Schindler’s List’ op de streamingdienst. ‘Crazy Rich Asians’, de geprezen film uit 2018, is eveneens het bekijken waard.  Ook ‘About a Boy’, ‘Bad Teacher’ met Cameron Diaz, ‘Men in Black II’, ‘Knocked Up’, de vier ‘American Pie Presents’-films, ‘The Terminal’ en ‘Catch Me If You Can’ worden in de loop van de maand toegevoegd.

Lees ook: