Home Lifestyle YES: opnames derde seizoen ‘Dertigers’ gaan begin juli van start

YES: opnames derde seizoen ‘Dertigers’ gaan begin juli van start

Fans mogen de nieuwe afleveringen zoals steeds in het begin van het nieuwe jaar verwachten.

dertigers
© Eén

Slechts enkele weken later dan origineel gepland starten binnenkort de opnames van het derde seizoen van ‘Dertigers’. De lichte vertraging door de coronamaatregelen zal geen effect hebben op de uitzenddatum: fans mogen de terugkeer van hun favoriete dertigers zoals steeds in het begin van het nieuwe jaar verwachten.

Vanaf maandag 6 juli zal de cast van ‘Dertigers’ opnieuw in het Antwerpse te spotten zijn voor opnames van een nieuw seizoen. De planning werd enkele weken opgeschoven door de maatregelen tegen het coronavirus, maar nu zou er toch op een veilige manier gewerkt kunnen worden. Binnen de productiesector werd er een protocol van regels opgesteld waaraan iedereen zich zal moeten houden.

Hoopgevend en verlossend

De opnames zullen er een klein beetje anders uitzien, maar dat neemt niet weg dat de acteurs er heel erg naar uitkijken. ‘Eindelijk! Ik was al bang dat ik een veertiger zou zijn tegen de tijd dat we terug mochten beginnen draaien’, lacht de 37-jarige Kim ‘Saartje’ Van Oncen. ‘Het feit dat het derde seizoen er toch komt, voelt hoopgevend en verlossend’, zegt Ellen Vereste, die Nora speelt. ‘Het zorgt dat ik nu nog meer koester wat we samen mogen delen. Ik kijk ontzettend uit naar het weerzien en om er samen weer iets moois van te maken.’

In het begin van het jaar komen we te weten of Saartje echt uit Pieters leven verdwenen is, zoals ze beloofde aan diens (gemene) ex. Of komt Pieter te weten wat er echt gebeurde? En laat ons Tinne en Bart niet vergeten, die officieel uit elkaar gingen, waarna Tinne ontdekte dat ze zwanger is. Het volledige tweede seizoen herbekijken kan op het YouTube-kanaal van Eén.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: