Home Lifestyle TRAILER: Payton voert een pittige politieke strijd in seizoen 2 van ‘The...

TRAILER: Payton voert een pittige politieke strijd in seizoen 2 van ‘The Politician’

Binnen enkele dagen al gaat de campagne van Payton Hobart van start op Netflix.

Binnen enkele dagen gaat de campagne van Payton Hobart om senator van New York te worden van start in seizoen 2 van ‘The Politician’ op Netflix. De trailer belooft een héél pittige strijd (en alweer veel stijlinspiratie van McAfee).

In de laatste aflevering van het eerste seizoen van ‘The Politician’ maakten we kennis met senator Dede Standish en haar campagneleider Hadassah Gold, gespeeld door Judith Light en Bette Midler. Payton, die de politiek opgegeven had na zijn middelbare carrière, liet zich door zijn vrienden overhalen om zich kandidaat te stellen voor de senaatsverkiezingen in New York en het rechtsreeks op te nemen tegen Standish, die de ambtstermijnen aan elkaar rijgt.

Astrid, McAfee, Alice, James en Skye stellen alles in het werk om Payton op de senatorstoel te krijgen. Het lijkt erop dat ze het heel dirty zullen spelen, maar ook de twee dames deinzen niet terug voor wat vuile spelletjes. Heel wat personages uit het eerste seizoen die uit het verhaal verdwenen leken te zijn, zoals Andrew, de broers van Payton en Ricardo, zijn te zien in de trailer. Ook de overleden River blijft als waanbeeld van Payton verschijnen.

Het tweede seizoen van ‘The Politician’ verschijnt op vrijdag 19 juni op Netflix.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.