Home Lifestyle VIDEO: Brandon Flynn over het einde van zijn personage Justin Foley in...

VIDEO: Brandon Flynn over het einde van zijn personage Justin Foley in ’13 Reasons Why’

De acteur zelf moet in het filmpje verschillende traantjes wegpinken. #spoilers

Justin Foley
© Netflix

Heb je ’13 Reasons Why’ al helemaal uitgekeken of kon je het gewoon niet laten om enkele spoilers te lezen? Dan weet je vast al hoe het afloopt met Justin Foley, het personage van Brandon Flynn, in ’13 Reasons Why’. Zijn einde liet veel fans niet onberoerd en ook voor de acteur zelf is het allemaal emotioneel. In een recente video vertelt hij iets meer over zijn verhaallijn, en daar komen alvast enkele traantjes bij te pas.

Justin Foley, het personage van Brandon Flynn, krijgt in het vierde seizoen van ’13 Reasons Why’ te maken met een redelijk emotionele verhaallijn. Wanneer Justin terug is van zijn afkickkliniek gaat alles redelijk goed met hem. Zo doet hij zijn best om op het rechte pad te blijven, maar al snel blijkt dat er enkele nieuwe obstakels op zijn pad komen. Hij krijgt onder meer te horen dat zijn drugsverslaafde moeder overleden is, een geheim dat hij met niemand kan delen. Dit in combinatie met andere factoren zorgt ervoor dat Justin hervalt en opnieuw drugs begint te gebruiken.

Hoewel hij zijn misstap nog durft opbiechten aan de familie Jensen gaat het vanaf dan snel van kwaad naar erger. Niet veel later zakt hij op zijn galabal in elkaar waarop hij meteen naar het ziekenhuis wordt gebracht en waar de dokters hem vertellen dat hij aids heeft. Hier krijgt hij meteen ook het verschrikkelijke nieuws te horen dat hij nog maar enkele dagen te leven heeft.

Emotionele video

Nieuws dat voor veel fans als een schok kwam en ook voor Brandon Flynn zelf waren de opnames van het vierde seizoen een emotioneel gebeuren. In een video op het YouTube-kanaal van Netflix vertelt hij nu alvast wat meer over het einde van zijn personage. ‘In het begin wisten we enkel dat er een begrafenis was, maar we wisten niet wie van ons zou sterven’, aldus de acteur. Het was pas bijna anderhalve maand later dat Brandon het nieuws te horen kreeg. Toch is zijn einde niet alleen triestig, want er zit ook een krachtige boodschap achter. Zo willen de makers laten zien dat het niet voor iedereen op deze manier afloopt. Er kan wel degelijk licht in de duisternis zijn en ze roepen dan ook op om begaan te zijn met anderen, om te durven spreken als je iets nodig hebt en nog veel meer.


Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.