Home Lifestyle Netflix kondigde zonet aan dat er een tweede seizoen van ‘Snowpiercer’ komt

Netflix kondigde zonet aan dat er een tweede seizoen van ‘Snowpiercer’ komt

En dat terwijl het eerste seizoen nog niet eens volledig op het streamingplatform staat.

snowpiercer
© Netflix

Netflix communiceerde midden mei pas voor het eerst over de futuristische thrillerreeks ‘Snowpiercer’ en vandaag heeft het streamingplatform alvast goed nieuws voor fans van de serie. Op hun Twitteraccount maakten ze namelijk deze ochtend bekend dat er officieel een tweede seizoen komt.

De eerste episode van ‘Snowpiercer’ staat sinds 25 mei op Netflix en sindsdien is het elke week wachten op een nieuwe aflevering. In totaal telt de reeks tien afleveringen en momenteel staat het volledige seizoen dan ook nog niet op het streamingplatform. Toch maakte Netflix de komst van het tweede deel nu al officieel. ‘De reis gaat verder. Volgende halte: seizoen twee’, staat er op hun Twitteraccount te lezen. Er werd ook een bijhorend filmpje gepost, maar meer werd er in de korte teaser niet bekendgemaakt. Wel zullen Rowan Blanchard en Sean Bean de cast vervoegen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het verhaal

Heb jij nog niet de kans gekregen om naar een aflevering van ‘Snowpiercer’ te kijken? In de futuristische thrillerreeks woont iedereen op een gigantisch lange trein die maar liefst 1001 (!) wagons telt. Waarom, vraag je je misschien af? Bijna al het leven op aarde is verdwenen nadat een experiment om de global warming tegen te houden is mislukt. Als gevolg is er een nieuwe ijstijd ontstaan en net daarom moet de trein constant in beweging blijven.

In de trein zelf is er sprake van een klassensysteem. De rijke elite woont vooraan terwijl de armere klassen zich achteraan bevinden. Alleen hebben deze laatste het stilaan gehad en gaan ze in tegen de regels van hun samenleving. Beetje bij beetje proberen ze dan ook om de voorste delen van de trein te veroveren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: