Home Lifestyle ‘Las chicas del cable’: Lidia en de rest nemen het op tegen...

‘Las chicas del cable’: Lidia en de rest nemen het op tegen Doña Carmen in allerlaatste trailer

Binnen een dikke drie weken kennen we het lot van de vier Spaanse vriendinnen.

chicas del cable
© Netflix

Binnen een dikke drie weken komen we eindelijk te weten wat het lot is van de vier Spaanse vriendinnen in ‘Las chicas del cable’. De trailer van de allerlaatste vijf afleveringen belooft nog een flink pak spanning, want de cable girls moeten komaf maken met hun grootste vijand: Carmen Benavides de Cifuentes.

In aflevering 5 van het laatste seizoen van ‘Las chicas del cable’ kon Lidia ontkomen aan de doodstraf, maar kwam ze terecht in een gevangenis geleid door haar grootste vijand, Carmen Benavides de CifuentesIn de net geloste trailer voor het tweede deel van het laatste seizoen zien we dat Carmen ook achter Lidia’s vriendinnen Marga, Carlota en Ángeles aan gaat en hen samen met verschillende vrouwen opsluit. Volgens Lidia is er maar één uitweg uit de hel waarin ze beland zijn, en dat is komaf maken met de oude dame.

Of dat lukt, zie je vanaf vrijdag 3 juli op Netflix. Afleveringen 6 tot 10 van het vijfde seizoen vormen het sluitstuk van ‘Las chicas del cable’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer series om naar uit te kijken: