https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle MTV zendt elke donderdagavond opnieuw nostalgische programma’s uit

MTV zendt elke donderdagavond opnieuw nostalgische programma’s uit

Denk maar aan 'Pimp My Ride', 'Cribs' en 'Punk'd'.

mtv
© mtv

Wie zin heeft in een flinke dosis nostalgie moet zijn/haar televisie vandaag afstemmen op MTV. De zender zendt namelijk een hele dag oude programma’s zoals ‘Pimp My Ride’, ‘Cribs’ en ‘Punk’d’ uit. Geen zin om binnen te kruipen? Geen probleem, want MTV zal vanaf 9 juli elke donderdagavond een Throwback Thursday houden waarop al deze nostalgische shows aan bod komen.

In ‘Cribs‘ kregen we een inkijk in de meest luxueuze villa’s van de allergrootste sterren. Kim Kardashian, Usher, Lil Wayne en nog vele andere beroemdheden stonden klaar aan de deur om hoogstpersoonlijk de rondleiding door hun stekje te geven. Klassiekers die altijd aan bod kwamen, zijn de frigo die wordt opengetrokken en een sneak peek van hun zotte autocollectie. De celebs deden niets liever dan uitpakken met hun zwembad, home cinema of eigen tennisterrein. En de meeste kamers daar waren bijna even groot als onze hele benedenverdieping of appartementje, oeps!

Pranks en zotte karretjes

In ‘Pimp My Ride‘ maakte Xzibit de droom van een onbekende Amerikaan waar. Reed je rond in een aftandse, oude en versleten auto, dan kon je je inschrijven voor dit programma. Met een beetje geluk stond de rapper op een dag voor je deur om dat karretje mee te nemen en onder handen te laten nemen door zijn crew. De auto die ze na een tijdje terugkregen leek in geen kilometers meer op het voertuig waar zij ooit hun achterste in nestelden. Vooral het spuitwerk (denk maar aan felle kleuren en motieven zoals vlammen) en de vele extraatjes zoals een popcornmachine of zelfs basketbalring in de koffer deden de kijkers smullen van deze show.

Een ander programma dat ons terugkatapulteert naar onze jeugd is ‘Punk’d‘ met als host de immer sypathieke en knappe Ashton Kutcher, de jeugdliefde van heel wat onder ons. Hij nam zijn collega celebs op de meest grappige manieren beet en die waren zo in paniek dat ze niks door hadden. Ashton volgde alles via verborgen camera’s en kwam net op tijd – als de moed de beroemdheden in de schoenen zakte –  tevoorschijn.

Flashback Friday en Throwback Thursday

Word je al nostalgisch als je alleen nog maar terugdenkt aan deze programma’s? Dan hebben we goed nieuws, want vandaag is het Flashback Friday op MTV. Je kan een volledige dag naar bovenstaande legendarische shows en nog vele andere kijken! Zo komt ook ‘Friendzone‘, ‘Made‘, ‘Jackass‘, ‘MTV Unplugged‘, ‘Room Raiders‘ en ‘The Valleys‘ aan bod. Deze programma’s worden afgewisseld met muziek en de bijhorende videoclips vanuit de jaren 90 en 2000. Ideaal om de nodige verkoeling op te zoeken of om te schuilen voor het onweer op deze hete vrijdag. Op de website vind je de programmering voor vandaag.

Geen tijd of zin om vandaag binnen te blijven? Geen zorgen, want MTV zal vanaf 9 juli elke donderdagavond vanaf 20u30 een Throwback Thursday houden waarop al deze nostalgische shows opnieuw worden uitgezonden.

Lees ook: