Home Lifestyle ZIEN: splinternieuwe realityshow ‘Say I Do’ wordt onze volgende Netflixverslaving

ZIEN: splinternieuwe realityshow ‘Say I Do’ wordt onze volgende Netflixverslaving

De reeks wordt omschreven als 'de "Queer Eye" van huwelijksfeesten' en is beschikbaar vanaf 1 juli.

Say I Do
© Netflix

Met tal van geannuleerde bruiloften ten gevolge van de coronapandemie, kan de huwelijkswereld wel wat hoop en positiviteit gebruiken. Enter: ‘Say I Do’, de nieuwste realityreeks van Netflix die wordt omschreven als ‘de “Queer Eye” van huwelijksfeesten’.

Volgende maand valt er weer heel wat nieuws te beleven op streamingplatform Netflix, en een van de producties waar wij het meest naar uitkijken luistert naar de naam ‘Say I Do’.

De realityreeks van de makers van ‘Queer Eye’ bestaat uit acht afleveringen en zet evenveel koppels in de kijker met een bijzonder liefdesverhaal.

Say I Do

© Netflix

Feelgoodtelevisie van de bovenste plank

Het opzet van de show? Interieurontwerper Jeremiah Brent, chef-kok Gabriele Bertaccini en modeontwerper Thai Nguyen boksen in amper één week tijd een huwelijksfeest in elkaar. De catch? Eén partner is op de hoogte van de bruiloft, maar zijn of haar wederhelft weet van niets!

De drie experts helpen de kandidaten een persoonlijk huwelijksaanzoek te organiseren, gevolgd door een bruiloft die datzelfde weekend nog plaatsvindt. Jeremiah staat in de voor de aankleding van het feest, Gabriele verzorgt de catering en Thai ontwerpt een jurk of pak op maat zonder de bruid(egom) in kwestie ooit te hebben ontmoet.

Say I Do

Chef Gabriele Bertaccini, fashiondesigner Thai Nguyen en interieurontwerper Jeremiah Brent.

Onderstaande trailer voor ‘de “Queer Eye” van huwelijksfeesten’, zoals Netflix’ nieuwste realityshow intussen werd gedoopt, is het ultieme bewijs: ‘Say I Do’ is feelgoodtelevisie van de bovenste plank. Just what the doctor ordered!

‘Say I Do’ is beschikbaar op Netflix vanaf woensdag 1 juli.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.