Home Lifestyle Netflix zendt knotsgek spelprogramma ‘Floor is Lava’ uit

Netflix zendt knotsgek spelprogramma ‘Floor is Lava’ uit

Net zoals het spelletje dat je als kind speelde, moet je een kamer doorkomen zonder de grond te raken, want die is bedekt met gloeiend hete lava.

floor is lava
© netflix

Naast series, films en documentaires kan je op Netflix nu ook naar een knotsgek spelprogramma kijken: ‘Floor is Lava’. De bedoeling is, net zoals het spelletje dat je ongetwijfeld als kind speelde, om een kamer door te komen zonder de grond te raken, want die is bedekt met gloeiend hete lava!

‘De vloer is lava’, het is een zinnetje dat je in je kindertijd en zelfs als volwassene waarschijnlijk al een paar keer hoorde in het rond vliegen. De bedoeling is dat je dan vliegensvlug je voeten van de grond haalt en ergens gaat op staan, of je bent verloren. Het nieuwe, Amerikaanse spelprogramma ‘Floor is Lava’ nam dit heel letterlijk en vulde kamers écht met gloeiend hete lava, of toch iets dat daarvoor moet doorgaan. De kandidaten moeten zo snel mogelijk hun weg naar buiten banen en dit uiteraard zonder de grond te raken. Ze springen op tafels, hangen aan gordijnen en slingeren zelfs aan kroonluchters.

Hilarische uitschuivers

Je kan deze spannende en grappige show nu op Netflix bekijken. De trailer belooft alleszins veel goeds. Het obstakelparcours is duidelijk geen makkie, want we zien een hele reeks hilarische – en soms toch ook pijnlijke –  uitschuivers in de kolkende rode massa. Soms gaat het om een keuken, een kelder, een slaapkamer of zelfs een planetarium.

Als je de uitgang bereikt, hou je er niet enkel propere kledij, maar ook een mooie prijs aan over. Het winnende team mag namelijk 10.000 dollar mee naar huis nemen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het eerste seizoen van ‘Floor Is Lava’ bestaat uit tien afleveringen die momenteel beschikbaar zijn de op de streamingdienst.

Lees ook: