Home Lifestyle Film ZIEN: deze film met Jennifer Aniston kan succesvolste Netflixfilm ooit worden

ZIEN: deze film met Jennifer Aniston kan succesvolste Netflixfilm ooit worden

De film zou 'Bird Box' zomaar eens van de troon kunnen stoten.

© Netflix

Het hilarische duo Jennifer Aniston en Adam Sandler heeft een wel heel succesvol weekend achter de rug. Hun nieuwe Netflixfilm haalde immers een record en beleefde het grootse openingsweekend ooit in de geschiedenis van Netflix. In 3 dagen tijd werd de film door maar liefst 31 miljoen (!) Netflixgebruikers bekeken.

Hoewel de komedie ‘Murder Mystery‘ geen lovende kritiek krijgt, heeft de film heel veel succes bij de abonnees van Netflix. Meer zelfs: er wordt verwacht dat hij zomaar eens de film ‘Bird Box‘, met Sandra Bullock in de hoofdrol, van de troon kan stoten en zo een nieuw weekrecord kan vestigen. Het afgelopen weekend bekeken 31 miljoen abonnees de film, wat betekent dat de film deze week ‘nog maar’ 14 miljoen keer bekeken moet worden om het record van ‘Bird Box’ te verbreken.

In ‘Murder Mystery’ spelen Jennifer Aniston en Adam Sandler een getrouwd koppel dat naar Europa afreist en daar op een boot in een bizarre situatie terechtkomt. Ze proberen er de moord op een zakenman op te lossen, maar dat verloopt natuurlijk niet helemaal volledig volgens plan. Hilariteit alom!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.