Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

De film zou 'Bird Box' zomaar eens van de troon kunnen stoten.

ZIEN: deze film met Jennifer Aniston kan succesvolste Netflixfilm ooit worden

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Het hilarische duo Jennifer Aniston en Adam Sandler heeft een wel heel succesvol weekend achter de rug. Hun nieuwe Netflixfilm haalde immers een record en beleefde het grootse openingsweekend ooit in de geschiedenis van Netflix. In 3 dagen tijd werd de film door maar liefst 31 miljoen (!) Netflixgebruikers bekeken.


Hoewel de komedie ‘Murder Mystery‘ geen lovende kritiek krijgt, heeft de film heel veel succes bij de abonnees van Netflix. Meer zelfs: er wordt verwacht dat hij zomaar eens de film ‘Bird Box‘, met Sandra Bullock in de hoofdrol, van de troon kan stoten en zo een nieuw weekrecord kan vestigen. Het afgelopen weekend bekeken 31 miljoen abonnees de film, wat betekent dat de film deze week ‘nog maar’ 14 miljoen keer bekeken moet worden om het record van ‘Bird Box’ te verbreken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In ‘Murder Mystery’ spelen Jennifer Aniston en Adam Sandler een getrouwd koppel dat naar Europa afreist en daar op een boot in een bizarre situatie terechtkomt. Ze proberen er de moord op een zakenman op te lossen, maar dat verloopt natuurlijk niet helemaal volledig volgens plan. Hilariteit alom!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '